Szerintem ez nem vicces.
Kifogyott a benzin és most szegénynek vitorlával kell menni....
Ez Gallardo vagy murcielago.sztem utóbbi
Frankfurti rendszám, német verda, német zászló...akkor most ki az olasz?
ezen mi a vicces Qazzoo nak igazavan kifogyott a petró!
jaja mint sokan írták félig német a lambó, ami most jött ki audi r8 az pl lambó padlólemzre épül és a motor is majdnem közös lett
Te Chino! Tudod kik gyártják a Lambot? Audiék! Csak hogy tudj róla! Motorpaletta is közös, padlólemezt is használnak közöset! Ne írj olyanhoz véleményt, amihez nem értesz! A "NAGY" olasz autógyártás előállít jónéhány gyönyszemet, de nagy átlagban (pl Alfa Brera) gyönyörű, de kalapsz/\r!
Chinokám hülyeségeket beszélsz, a német autók jobbak, mint az olasz gépek. Lásd az Audi, BMW esetében, ugyanis a két márka felső kategoriás autóihoz képest a Lamborok, Ferrarik műautók. Nem mindig az ár a lényeg. Sokat számít a komfort, a kényelem, a javítási költség is. Az olaszoknak meg nem kell benyalni, macskazabálók, mind a két háborúban olaszország elárult minket. A németek Chinoka régebb óta gyártanak autót /tudod a négykerekűt/ mint az olasz barátaid.
jujuj,ez az én kocsim!!! imádnivaló
A németek nem tudtak, nem tudnak és soha nem is fognak tudni olyan autót gyártani mint az OLASZOK!!!!!!!!ehehehehe
nemet a kocsi tipusa, egyebkent nem8 hogy milyen markaju, nem utaljak egymast, csak a fociban masnak drukkolnak
Én ezt nem értem.. Német zászló, német rendszám.. Akkor mi itt a gond?
Azé olasz a kocsija mert a lamborghini 1 jó kocsi
most komolyan itt vitatkoztok :D:D kit érdekel h honnét van a rohadt autója német drukker és kész...
Ebben mi a vicc? Azé van olasz kocsija me az olaszok a királyok (legalábbis fociban)
gary007, rosszul értelmezted, én csak megemlítettem azt aminek az ereiben a legkevesebb Lambo vér csordogál.