Kispolákon: Ha megnövök Ferrari leszek!
-Engem előzz meg ne a fogszuvasodást! -GSI hátulján: Good Bye GTI -Gyertek belém nyugodtan. Kell a pénz! -Ha egyszer felnövök BMW leszek.(trabi) -Ha úgy tudsz kefélni, ahogy beparkolsz, akkor soha nem teszed be... -Hummer első lökhárító: NEM ÁLLOK MEG! -IFA hátulján: Azt mondod enyém a leglassúbb autó? Te is mögöttem jössz! -Kispolákon. látsz.. és most, még mindig , jó a szemed
bazmeg..Xd bazmeg gecc.. ez nagyongáááz:D
-Bejáratós (VFTS hátulján) -Bocsánat, hogy létezem! (suzuki hátulján) -Csak szopatok! (Az új 7-es BMW-n) -Dácia hátulján: Hát jobb mint gyalog -Én egy húsz éves trabi vagyok! De nem lizingelt -Én Senki kedvéért NEM fékezek! (astra kombi hátsó szélvédőjén)
fiaton: vigyázat ma a bandibácsi vezet suzukin: vigyázz!szőke a volánnál
-1.8-as zafira hátulján: rettegj 600 SEL megelőzlek!! -120-as Skodámon : LADA KILLER -A kocsi 100Ft-os érmével működik! (kispolákon) -A kulcs az anyos ülésen, a pitbull mellett (kamion hátulján) -Átlagsebesség 200 km/h. Szervdonornak lenni nemes feladat... -No injektor NoABS No Computer No problem (skoda 120 L)
-(50km/h-val döcögő Suzuki hátulján): Azért megyek ilyen lassan mert az épp előbb büntettek meg gyorshajtásért! -Fehér optikai tuning Trabin): Úgysem engedlek előre! KÜZDJ -(öreg bogáron) Igaz hogy az ön autója gyorsabb de én megyek elöl -Kispolákon: A játék 3 éven aluli gyermek kezébe nem adható, mert lenyelheti, vagy leszippanthatja az apró alkatrészeket.
-Mercedes 600 SL hátulján: "Apámé. OSZT???" -Õsrégi Mercedes hátulján: "Tudom, hogy régi, de ki van fizetve." -Egy tanulóvezetõ táblával együtt volt egy Trabant hátulján: "Az anyukám nem tehet róla." -Zaporozsec hátulján : "Nekem sem tetszik a Te kocsid!" -Egy rally Lada hátulján: "A Gép hatósugarában tartózkodni tilos!"
-dudálj csak, épp tárat cserélek -a maffia szolgálati autója Fiat Tipo-n -nem vagyok hülye lottón nyertem( zaporozsec-en, és igen régen lehetett kocsit nyerni a lottón) -ne nézzed az órát ,ennyit megy bazze ( polski) -ha ezt el tudod olvasni túl közel jöttél( pótos IFA-n) -Safety car( szintén IFA) -Csendben előzz, a sofőr alszik( mazda) -a hiányzó lóerőket bátorsággal pótolom( suzuki)
Itt van a vicclapon egy olyan kép, amin egy trabant van hátulról lefényképezve. Feliratok: Te most az Isten háta mögött vagy! Száguldás, Szeretem!
én meg olyat láttam egy kamion utánfutóján h : lányok..az enyém 15 méter
Ez az! Nyomd a gázt, előzz meg! Már várja valaki a vesédet.... :)
utánfutón: találkozásipont késleltetés trabanton: tolni valamin: fékút vége
ócska egyes golfon: ez legalább ki van fizetve másik tragacson: száguldj csak. valaki már vár a vesédre
Én egy pici Fiat-on: Na jó. Megelőzhetsz.
xar^^ az lenne a legszebb ha egy ifa hátára ez lenne írva: PHOTOSHOP! (v paint ^^)
meg "száguldunk és félünk" egy volkswagen-en