-Mercedes 600: Rendőr bácsik ne bántsatok engem! -Emberek, gáz van!... ...mert ez műanyag!-nem rohad meg akárhogy is szeretnéd! -Kispolszki hátulján : Kinderwagen -100km/h kein problem-in 6 sec. BMW valamint trabant:) -Trabanton: 19, 5 KW Reaktor -Az élet 60 km/óránál kezdődik. -Ne moss le, inkább ültess valamit! -Powered by 220V
-Szippantós kocsi hátulján: Munkánkkal meg lesz elégedve, de ha mégsem, az elszállított terméket készséggel visszavisszük. -Sörös IFA hátulján: Fokozott hatékonyságú veszélyforrás. -A szüzesség gyógyítható! Kérdezze a kocsiban ülő orvost! -1200es Zsiguli - SUTTOGÓ HALÁL - később ugyanezen az autón: VESZÉLYES HULLADÉK -A KRESZ vajon mi? -BMW M3: És szia.......3.2.1.
-Ezt az írást csak alulról lehet elolvasni! -Lehet, hogy lassú vagyok, de akkor is én vagyok elől. -Powered by JOBBLÁB -Radioaktív hulladék -Ford Sierra hátulján: Járhatsz lassan is, de minek...
-Bobby Ewing Super Tuning -Nyald ki a kipufogóm....( szőke csaj suzuki ignissel) -Trabi hátulján! Golf GTI Nein Danke! -Kispolák hátulján : Szerelés alatt -Női sofőr! Tolj meg hátulról! Csak nyugodtan. -Zárt furgonon olvastam: Csak oroszlánszállítást vállalok! -Sponzored by Father( BMW 330 CABRIO)
-Egyszer mindenki a platón végzi /autómentő/ -Suzuki hátulján: Igen, főzni sem tudok!( szöszi nő) -Ifa hátulján: Itt a fék a tét.. -Én nem félek. Ismerem Jézust. -Caution! Rally Driver On board -850-es BMW-n: Ne is próbálkozz! Tényleg ne! -Powered by Sufni Tuning (Trabant kombi hátulján)
-Ősrégi Mercedes hátulján : Én egy 1971-es Merecedes vagyok, sza.rok a 3 évre és a 100000 kilométerre! -Trabant hátulján: Ha nagy leszek, Cadilek akarok lenni!. -Senki kedvéért nem gyorsítok -Borítsatok vissza! (Lada hátulján fejjel lefelé írva) -Trabant elején: Utcai cipővel belépni TILOS!( -Az élet 180 km/h-nál kezdődik -lromlott a duda, figyeld az öklömet -Menj át zöldön s ne piroson, másképp teszel, be is fo.som!
-Trabi hátulján: No Turbo No Ventile -Lejtőn féket TILOS használni! -Munkaidőm kötetlen. Hajtok, mint egytöketlen! -Kisérleti autó. Tilos mosni! -no ABS...no AIRBAG...No PARA -Nyomom a gázt, pihen a fék! Apa úgy vezet mint egy HŐS! -Egy Mercedes hátulján: Ez az én autóm a Suzuki legyen a tiétek. -Powered by lejtő (25 éves BMW hátulján) -Trabi hátulján: Lóerőpiac max. 26 LE - Vigyázz Rám, mert APU megöl!( SL 500 Mercedes egy 20 éves srác kocsiján) -Trabi hátulján: Akarsz egy kalandot? V
-Vigyázz! NŐI tanuló vezető.. -Két kézzel - egykézzel - kéz nélkül -100 alatt Ő sosem halad, s nyugodni fog egy hant alatt -Zaprozsec hátulján: Azért rakakrá tetőablakot, hogy az Isten is lássa, hogy ki az a hülye aki zaprozsecet vesz... -Trabanton: sexmachine der DDR -Fiat 500-on: Marci-motor vígan kotor! -SKODA: gázon a láb rémület az arcon -OLTCIT hatuljan: Ha dacias vagy, melletted en vagyok az Isten! -LADA hatuljan: Ha en skoda lennek... -Te vagy a fogó!( Subaru Impreza WRX STi 200
-Előzz csak... úgyis jönnek szemből! -Wartburg hátulján: Ózon killer -No more BKV! -Pizzás robogón: Ugye te sem szereted hidegen a pizzát?! -Ha Mercivel akarok menni, hívok egy taxit! (Lada) -Lepukkant Trabi: mennyi is aszínre fújt lökhárító...? -Lada waz hátulján: A CSALÁDOM LEGMEGBÍZHATÓBB TAGJA -A másik verdám egyvadászgép, de ez gyorsabb! -BKV buszvezető fülkéjében: HASZNÁLD A KÉZIFÉKET! -Polák hátulján: egy porsche-m is van, de most sietek.
-Motoros turadobozán: Nekem nem kelllégzsák, férfiként halok meg! -Egy kamion elején: Félre barmok, jön a bajnok! -Kindertojásban találtam (trabi hátulján) -Ne dudalj es ne is lampazz, a sofor indian csak fustjelekre reagal. -Kispolákon: Köd előttem, a többiek utánam! -Se jogsim, se forgalmim, betétlapot meg úgyse adok! -Szerencsére nem német auto vagyok (volvo hátulja ) -Csak 50 ló.... és? -skoda-
-Zsírguli, Jobban csúszik -Száz alattszédülök! (Trabi hátulján) -Parkolóhely állandó, rendszám változó!(egy fekete GMC Yukon hátulján) -Smart hátulján Svájcban: - kicsi a bors, de erős! -Barkaszon: Power and design by Honecker -No pia... No cigi... No drog... No fék.. -Egy ferrari hátulján: ha leelőzöl, fizetek! -Trabi hátulján: A TIÉDET!
-Trabant rendszáma: BIG-376(beképzelt) -Trabi hátulján: Nekem 500ft. Neked 5.000.000Ft. -Tuning Peugeot hátulján: Life begins at 160 km/h -Túrja a farát mint disznó a darát (LADA 1500) -Üdvözöllek a visszapillantómban -Vigyazat! Anyós a csomagtartóban! -Vad Falusi Tuning Sport (VFTS) --------------------a kedvencem:)
-Suzukin: A banké! OSZT? -Szégyenfolt (suzuki hátulján) -Szippantós autó hátulján: Utasokat nem szállít! -SZOKJ LE a dohányzásról! Szívj inkább WARTBURGOT! -Tanknyílás felett: Cukormentest! -Teherautó hátulján, pirosan bekeretezett VIGYÁZAT! alatt: ma a Bandi bácsi vezet -Teherautó hátulján: NE DUDÁLJ, Így is tökig nyomom! -Trabant hátulján: ...és hallod, hogy dübörögnek előtted a lovak..
van még pár -Nem vettem, a búcsúba lőttem -Nyomok olyat dömper homok -Öreg Ladan: Erre nem 3 év a garancia, hanem már 23 év! -Piros ladán: AZ ÉV AUTÓJA 1977 -Piros pöttyös Felicia hátulján: Turbó Rudi -Polski motor vígan kotor -Sokkot kaptál baz.zeg!? (Kicsit reszelt Lada combi hátulján.) -Supra hátulján: LOOSER -Supra hátulján: You Lost
shelbycobra: ezek nagyon jóók! :DDDDD A kép sem utolsó persze.
:))))) ....de nincs eröm végigolvasni shelby..de jok naon
-Ladán: Papóé! Oszt? -MAN kamion szélvédőjén: Kanos Lajos, az öreg MAN-os -Merci hátulján: Köszi Apu! -Minőséget megőrzi: Lásd a doboz aljan (kis Polski) -Mit ér az erő, ha nem uralod?! -Ne feledd a buz.ik mindig hátulról jönnek...( nem akarok senkire célozni:)