Sztem ez az unokájéé lehet, csak már rosszul lát és ezt sikerült felvennie
Hát ez aranyos :) Szerintem azért van rajta, mert praktikus, az én nagyim is az unokáitól örökli a cipőket.
Egy kissé hülyén néz ki rajta ez a cipő. Diszkrimináció, nem? Csak azért, mert egy idős néni, már nem is is vehetne fel ilyen csukát?! :)) Lehet, hogy épp a grundról jött. ;)
pofánvág a bottal aztán megtapos. Egyébként sok olyan van,hogy a külföldi rokonok hozzák a cipőt meg ruhát hátha itt jó lesz valakinek, anéni meg nem a formáját nézte csak hohgy a méret stimmel e.
@NÐRÄ$, lehülyéztelek én, hogy így reagálsz? Neked ezek szerint fogalmad nincs mit ki nem dobnak az emberek. Én látom, mert itt van szemben velem a kuka kikészítve szállításra és a guberálók kincseket találnak szinte benne. Egyébként meg jómodort nem ártana gyakorolni.
Ezzel csinál egy kis helyet a buszon... :)
Ehh.... A márka azé ott van. Soha nem húznék fel a lábamra Lancastot. Adidas meg a jó öreg kis nike az az éles!!! De inkább Adi Dassler cípőit birom, azokba a legjobb játszani...nem hiába nevezik a csukák ősatyjának!!!
valoszinüleg ö nem tudja h ez focis cipö. ezt a modellt kb 70 éve még arra használták. :D
M.V. te hülye vagy! innen tök jó állapotúnak néz ki úgyhogy nem hiszem hogy a kukából lenne!
Istenem...hát ezt találta a kukában. :( Inkább sajnálatra méltó , mint nevetséges.