Sajnos az én nagyszüleim már nem élnek, de ha valaki cikizné őket tuti eltörném a gerincét
1 megapixeles kamerája van ennek a mobilnak az tuti
Először is milyen telefonnal készült kép ez? Igen jó! Másodszor meg nem kell fikázni a Lancastot, nekem is van és nagyon megaistencsászárkirályállatos okés? Hmmmmm..... :)
@NÐRÄ$1 szívás most követted példám
@NÐRÄ$1, remélem tanulsz a hibádból.
jól van na bocsi mindenkitől!!! ezért le is tiltottak ezért újra regisztráltam, szóval megkaptam a magamét!
én meg olyat láttam hogy kifordított sapka volt a tatán amin sport felirat áll de mivel ki volt fordítva valami ilyesmi votl látható trops mindenki eléggé mosolygós hangulatban volt körülötte ő meg bambán nézett mindenfelé
Ez aranyos. =) Én nagyim is inkább a kényelmesebb sportcipőket szereti, de azért ennél finomabb változat.. =)))
Akkor már tényleg csak a betontömb segít.... Vagy a stoplikat ki kellene cserélni szögekre. :)
Enkeli: és ha jeges? A jégen csúszik ez is.
gradU: megoldás a betontömb, mi? :-)
Enkeli: Füvön nem csúszik.... De egy vizes kövön kicsit csúszós lehet. :)
shelby: azt hiszem, neked lesz igazad. Valószínűleg tényleg csak a méretet nézte, meg azt, hogy mennyire kényelmes. SZerintem a stoplik miatt külön örül, hogy nem csúszik.
@NÐRÄ$: vegyél vissza. Te hülyéztél le egy másik hozzászólót és még neked áll feljebb?
@NÐRÄ$, nagyon bunkó vagy, vegyél vissza magadból! Nem elég hogy lehülyézel valakit egy hsz. miatt, utána még ilyen tiszteletlenül beszélsz egy nálad idősebbel... jó kis nevelést kaphattál ha ilyen vagy. Még engem is felháborít, pedig nem is nekem szól.
Na azért látom mások is vitáznak,ejnye ejnye gyerekek...:)Bár mi ennél lehet kicsit jóbban kibontakoztunk:)de ez nem szép dolog:)ja egyébként a néninek nem tünhetett fel,hogy fotozzák,vagy ilyen kis cseles volt a fotos?
M.V.: nem te nem lehülyéztél hanem te elrontottad a kép poénját! úgyhogy ne pofázzál!