lehet, en eddig egy csomo kepet küldtem be, egyet sem raktak be, pedig nem ps-ek. Ez a vicclap is kezd atmenni a lelombozodott szemet honlap ketagoriaba. Csak ps kepek, gagyi viccek. S@vid nagyon buszke lehetsz magadra hogy ilyen gagyi kepeket küldessz, a keszitok meg felrakják mint vicce kep! PFFFFFFFFFF, go to www.youtube.com, ott jobbat lehet szorakozni!
sztem szopatnak minket, mer direkt gagyi ps-t raknak fel h öszzevesszünk rajta! nem vagyok beteg, a hangok is megmondták
Szép!NAGYON szép!! NAGYON-NAGYON SZÉP!!!!!!! Bár....... sok benne a hiba...
sebastiannak kitépem a tökeit egy csavarkulcsal és a képről ÍZIRÁJDER ECSÉM!
mért kell egyfoltyában psezni???? Ha még az is... inkább örülj neki, hogy egy jó képet csináltak!
gradU: a Cat 797-esen 1067 mm-es tárcsafékek vannak, az első kerekekben 10, a hátsókban páronként 15. Szval 50 db 1 méteres tárcsa elég lesz? (Nem tudom, hány dugattyúsak...)
mókááás a kivitelezés gagyi mondjuk 2es az ötlet nemtossz legyen 4es. akkor így adnék rá egy 6ost
Te atya világ mekkora agy tekervényes intelligencia hányados, hatalmas megerőltető, nehézkes, izzadságos munka kellett ahhoz itt egyeseknek, hogy büszkén, verve a mellüket, nagy hévvel beírják, hogy ŐK RÁJÖTTEK A NAGY TITOKRA, hogy photoshop... gratulálok, Ön nyert! Előrébb ülhet egy sorral...
CLS, a bazinagy tárcsák és a szép piros féknyergek nem hiányoznak? ;) Amúgy nézd meg, milyen kategória. Írták is már...
na CLS, te hiányoztál már hogy így végignéztem a hozzászólásokon! vártam mikor jön egy okoskodó aki: ez így nemjó, az nemjó, én jobban tudom, ez sz/\r
Feltűnt nektek, hogy a jobb oldali kerekek nem lettek átretusálva alufelnisre? Elég fura, hogy val oldalt nincs is ballasztja a gumiknak (csúnyán pattogna menet közben), jobb oldalt meg az átmérő fele az.
A felnik jól néznek ki rajta a peres gumikkal. :)