ez kéne nekem sulibajárós verdánaksofőrt is kérek hozzá!
már csak hidraulika kéne neki:D rámásznának vele egy halom kőre, és indulhat a homokgyár :)
Egy ilyennel szépen haladnál a totál bedugult Rákóczi úton. Még egy Hummer-es is összesz..rná magát... XD
Valóban szőke vagyok és ezt konkrétan nem értem! Mi ebben a vicces? Aki el tudja magyarázni legyen má' olyan szíves és írjon a paige000@citromail.hu vagy a paige12@freemail.hu-ra. Thank you előre is! Szöszke Paige
Su, persze hogy módosított de nem photoshop hanem VT. (Virtual Tuning)
Su egy ilyen alá kellenél te fekvőrendőrnek! sötét vagy ha azt írod sötét vagy
shelbycobra: azért azt se akard bebizonyítani, hogy ez most nem manipulált, mert úgysem hisszük el;) atiat: sötét vagy
És ezt olyan gyökérségnek tartom mint semmi mást,miért kell egy vicces képnél azt nézni ,hogy mivel készült és hogy hol lehet leszólni? Én becsülöm azt aki így megcsinálta ,mert biztos sokat dolgozott vele, Hammer természetesen találna benne hibákat, de ő is ezt mondaná mint én, hogy amíg nem csináltál VT-t addig nem tudod mennyi munka
Nembiztos hogy PS. Sőt a Virtuál tunerek nemigazán dolgoznak ps-el, sőt lenézik azt aki azzal csinálja meg a kocsikat. Lehet menni Hammer oldalára Ps-ezni, ott meglincselnek benneteket az tuti. Nem is tudjátok mennyi munka van benne csak odabökitek hogy ps.
su sötét vagy ha azt rod sötét vagy de egyébként is sötét vagy úgyhoyg mind1
Photoshop. Sajnos elég jól látszódik, de mindent félrevetve király!
Peetya911 nem vagyok a büszke, a neten találtam, beküldtem hátha berakják bár tudom hogy elég gagyi! :D