"A párját", csak a névelők még nem mennek. :) Zrínyitől tanultam.... de ma már nem így használják. :)
shelbycobra, á, senki nem érti, mire gondolhatsz.... De eszembe jutott egy vicc. ;) A feleség kérdezi az párját: - Drágám, ugye nem túl mély a dekoltázsom? - Édesem, szőrös a melled? - Nem. Miért? - Akkor lehet, hogy kicsit mély. ;)
elhívnám ugróiskolázni és ha nem jönne akkor a nyakába ugranék ezzel is csökkentvce a sarkak magasságát. Ezután majd az jön ,hogy a nők a löttyedt mellüket csavarrakl állíthatják feljebb? Sok szakállas nő lesz:D aki értette hogy mire gondolok az jelentkezzen:D
hát...az biztos, hogy engem az a veszély nem fenyeget, hogy ezt felvegyem...:S tök kényelmetlen lehet...nem?!
az átlagos magassarkú is olyan egészségtelen....
ez jól esik:D amúgy aki ilyen fa.szorru,hogy ilyen ökörséggel akar kitünni a tömegből az feküdjön az úthenger alá
Ehh... kiváncsi lennék shelbycobra véleményére a képpel kapcsolatban!?
első pillantásra még a főoldalon azt hittem hogy két fölpolcolt popsifélteke:S:S:S
Szerintem ez kamu srácok.... ha megnézitek jobban akkor észre lehet venni hogy ez az egész "cipő" olyan mintha egy százasszeg meg egy darab lánc lenne összehegesztve. A másik meg az hogy szerintem elég furcsán áll az a B betű a csaj bokaláncán....hm.... nem is tudom talán csak Ps az egész??? :D:D:D
Úristen :S Ez nagyon rossz :S
ez tök sz ar.kényelmetlen (sztem), és még ronda is!
Azt hiszem az ilyen sz a r ok szétcseszik ám a lábat