csak javítottak rajta. hiába a fejlődést nem lehet megállítani
óóóóó hogy állna bele a talpába a 100-as szeg
jahXD(én még 1 5cm magas sarkú cipőbe se tok menniXD)(maradok az acélbetkós bakancsnál meg az edzőcsukánál)XD
ez igen...ez tűsarok...csak arra nem gondolnak 1es nők/lányok, hogy mennyire tönkreteszik a lábukat és a testüket ezekkel...nem azt mondom, hogy soha nem lehet ilyet hordani, de ők fognak nagyon rácseszni...:P
nem-nem-nem! akarok kínzást is még, vazze!
szerintem egy idő után átszurta a lábát...
Ez igazán fájhat...De különben is már ekkora sarkú cpipőben művészet járni és éépségben eljutni valahova.
ez egy kicsit fályahatott volna. főleg ha leugrik egy 9999méteres házról az má tényleg fáj. nem?
Ehh... mint az a régi vicc, hogy a huszonegyedik százdai nők azért halnak emg, mert leugranak a cipőjük sarkáról... :/
Á, igazából az a két százas szög beleállt a lábába, aztán valami dizájnosat akart kihozni belőle, félbevágott egy láncot, rátekerte, és már kész is. Vagy lehet, hogy egy új fogyókúra egyik kelléke: nagyobb teher, nagyobb fájdalom, kisebb teher, kisebb fájdalom...
meg kéne fordítani azt a valamit olyan mint egy nagy szög és lábbal lehetne kalapálni csak cipőben próbálják ki
Hát szerintem a tűsarkú cipő elég randa és kényelmetlen (plussz nem láttam még nőt benne rendesen járni) szóval nem tudom mi a jó benne a nőknek... nem hiszem, hogy olyan sok férfi bukna a magas nőkre...
Nó para!! Ez a szuper Cillit bénggg tuti a szöget is kiszedi a talpakból!!
Ha valaki ezt el is hitte, hogy ez tényleg egy viselet, akkor próbálja meg elképzelni, hogy lehetne járni benne....