Az ilyen jobb lenne, ha csak matchboxot tologatna. Vagy babakocsit.
Talán megállt normálisan, bement, bevásárolt, kijött, beleült a verdába, és gondolta, a fene fog tolatni, amikor az olyan nehéz egy nő számára. (Néhányan csak előre teszik le a jogsit. Legalábbis úgy néz ki.) Megpróbált kiállni előre, ez lett belőle.
Milyen kuplung!? Amerikai rendszáma van... Egyébként szerintem elfelejtette hátramenetbe tenni és nagy gázzal indult.
én azt nem értem miért nem tolatott vissza vagy ment át teljesen? vagy ő maga fotózta le? :D:D
Hulye liba és ilyennek adnak RX8-ast???????
Az RX-8ast így odab@szni a betonhoz.. Apuci majd vesz neki másikat:)
lökhárító talán, alsó kartervédő, küszörlécek esetleg, felnit nem kell cserélni, mert minek. De én se értem hogy ez hogy sikerült. Talán nekiért a betonnak a csaj meg leugrott a kuplungól és a fék helyett a gázt nyomta? Vagy nemértem, mert önszántából nem ilyen hülye még az amerikai se.
szerintem lökhárító csere felni 1. felfüggesztés agy
ez egy okos nő. nem is tudom miért kell feltételezni, hogy béna volt. biztosan hallotta hírét a magyarországi esetnek és úgy gondolta, hogy ha véletlenül arra járna a bus akkor így nehezebben vontatják el a járgányát
ez gyönyörű volt. gondolom "apuci" megdicséri érte:D
Ilyenkor nem szoktatok azon elgondolkodni, hogy hol vette a jogsiját,illetve ki vette neki a kocsit...........???
Nehogy már a büdös aszfaltra tegye a lábát. éljen a fű! ;D
na ezért nem vezetek :D.........1ébként nem is tudom,mit gondolt.........hogy majd átmegy a másik oldalra a betonon keresztül?