A balf*sz az annak születik és úgy is fog meghalni!
Minek az ilyennek kocsi?! Nekem Trabim volt, és 1 rohadt karcolás se volt rajta... Ez meg... na mind1 ..jó kép,csak fáj tőle a szívem... RX-8
nekem is ilyen kocsim van csak pirosba de figyelmeztetlek titeket ne nagyon vegyetek mert 10 milka hát de nekem megérte 260 van belekarcolva
de hülye ezt a szép mazda rx8-at igy beparkolni
kár érte... amugy sztem nagy lendülettel ment és átugrott rajt, szal lökös csere min. hátrafel is felmehetett törés nélkül, de akkor mért az első kereket nézné?
BE SEM TÖLTÖTT A KÉP DE MÁR TUDTAM HOGY NŐ A SOFŐR
végülis.. hejtakarékos parkolás. csak azt nézi a nő hogy pontosan ált e be
epp azon gondolkodik az a nő merre kel csavarni a kereket hogy az lejöjjön :D
Szakértői szemekkel megvizsgálja az autót és megállapítja, hogy a kerék rendben van! Női logika...
szerintem meg nem kell rajta cserélni semmit. minek? legközelebb úgyis ugyanígy áll be
Csak megjegyezném hogy, ha tolatva álsz neki és már láttál közelről kocsit akkor simán törés nélkül is rá lehet állni csak arra kell vigyázni hogy ne rugózzon be.És valószínű hogy úgy csinálták mert a felőlünk lévő oldalon nincs gumi nyom sem.egyébként ez a gép összkerekes.
Elhisztek, hogy a nő csak úgy átment ott a padkán a kocsival? Sztetek van ennyire hülye? NEEEM! Elmondom, hogy történt az eset. A csaj két helyet elfoglalt a kocsijával beparkoláskor, elment vásárolni, és mikor visszajött, szembesülnie kellett azzal a ténnyel, hogy valakik galád módon a kocsija alá (is) építettek egy padkát, amit középen még be is füvesítettek! Azok a disznó építőmunkások...
biztos pihentetni akarja a sport felfüggesztést...
szerintem meg csak kereket akart cserélni.
De hisz ez olyan jó kocsi! De tán pirosban szebb.
Lehet, hogy a fickó bent ül, és megkérte a nőt, hogy nézze meg a bal első kereket, nincs-e baja. Valaki meg lekapta az esetet. Mondom lehet.... De nem valószínű. ;)
csak nem egy nő vezette ezt a kocsit?:D... de csúnya dolog a sztereotípia! :D