Szerintem nem kellene Ronaldinhot így kicsúfolni...
ugyanolyan mint én (a bal oldali)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Linki , megtalaltam az egész különbséget...54 van ugye?:P bár az uncsim aszonta,tök egyformák....pedig ő a kedvenc focistája...
akarom mondani nekem ő az egyik kedvencem.így néz ki és akkor mivan?
Találjáto kmeg a két kép akozott a külombségeket... aztán küldjétek el a *********-számra, hány külombésg van, az sms díja 900Ft áfa áfa áfája áfa áfájának az áfája. Miután elküldted, mi viszairunk , hogy ez csak egynagy átb***ás volt, és te be is döltél neki.. de kis csicska vagy :DD
Ez nagyon, nem LOL.Nem értem.Semmi vicces nincs benne.
A két kép között van 3 különbség. Vajon megtaláljátok? Egyébként nekem semmi bajom Ronaldinhoval de ez a kép akkor is baromi jó és a kép szövege is
unom, hogy majmolják ezt a lófogú görényt! Teccik a kép!!
Most jönni fognak az "aki cikizi Ronaldinhot irigy mint állat" szövegek? Hát ne haragudjatok, de ez egy baromság.
fölöslegesen szekálják Ronaldhinot.Nekem ő a kedvencem na és? Hellnight egyet értek
Ronaldonak is "érdekes" fogai voltak, amikor sztárolni kezdték megcsinálttta. Mádl Ferenc volt köztársasági elnökből is jól megélnének a fogorvosok.
Szegény Ronaldinhot állandóan cikizik a nagy fogai miatt. Pedig ha mindenki csak fele olyan sikeres lenne mint ő akkor de nagy lenne a boldogság. Sztem aki ilyet csinál irígy mint állat. Azért nem rossz, hogy ő a világ (egyik) legjobb futballistája..........