Benceoo9 2006-07-08, 18:06 "amilyen csunya olyan jó játékos:-)" Mint ribery a franciáktol.
szerintem ez jó mert ronaldinnye egy beképzelt barom
Őrület, hogy mennyire össze lehet őket keverni
király kép... de ronaldinho hiába nézki ilyen hülyén...amilyen csunya olyan jó játékos:-)
Hehe. Ez a vébé nem a nagyképű braziloké! Ronaldinho teljesítménye meg nem volt valami kiemelkedő...
ezt írígy emberek csinálták,de eléggé sajnálom őket!!h száradna le a kezük!!Ronaldinho a kedvencem,és még több millio embernek az.akinek eza kép tettszik,azt akasszák fel!!MOST!!!
A "barom" aki mellette van egy filmszereplő. "Ronaldinho.Barca,Brazília" : kihúzhatnád a nyelved ronaldinho fenekéből és nevethetnél a poénon inkább. "Áneske 2006-06-27, 19:32 akarom mondani nekem ő az egyik kedvencem.így néz ki és akkor mivan?" Pont ezaz te agyonkultúrált. Hogy így néz ki. :DDDDDDDDD
Azért nem nevettek mert a kis kedvencetek lett móka tárgyává téve? Bezzeg ha angol vagy argentín játékost figurázna ki a kép nevetnétek, bizony mondom néktek hogy kétszínűek vagytok. "CSAKAZÉRTNEMNEVETEKMERTRONALDINOOOO". Sajnálatos. Illene megtanulni nevetnünk saját magunkon is nemdebár ?
Szegény Ronaldinho-t nem kéni kicsúfolni mert a fogai nem éppen úgy állnak ahogy kellenének és ha pl. te is híres lennél és téged is kicsúfolnának neked sem lenne vmi kellemes érzés
Szerintem ez a kép tök gagyi mert ronaldinho egyeltalán nem hasonlít arra a baromra aki mellette van!!
Szegény Ronaldinho! Tökre sajnálom, de sz.tem tök aranyos. Mindig mosolyog :)) Szal birom. Az a gusztustalan szörny meg olyan mint Windi.
adolfnak igaza van hajrá németek!!! ezen a képen meg nem kell felháborodni, egy ártatlan vicc az egész. Én is szeretem Ronaldinho-t, de attól még tetszik ez a kép is a képaláírás is
Jó a kép! És még hízelgőbb is, mint a bus-majom párhuzam. Eléggé hasonlítanak. :)
hát igen azért már van annyi pénze hogy megcsináltassa de azért elég furcsa képet vág vagy nem?
kis butuskák. ha ő nem háborodik fel a párosításon, akkor ti miért teszitek? ez egy áratlan kis poén, méghozzá a jobbik fajtából, ti meg még ennek sem tudtok örülni.