Úr Isten!!! Ki volt az az állat, aki összetört egy Lambot??! A kedvenc kocsim! Pont sárga Murciélago! Remélem kitörte a nyakát!
gradu nem volt nehéz kiszállnia mert gyakorlatilag nem maradt semmi az utastér elejéből. de most nézem hogy legalább 5 enzót összetörtek már. azon az oldalon van amit linkeltem. egy olyan ferrari motorja annyiba kerül mint egy ilyen lambo. pedig csak 40 lóerővel erősebb.
Igaza volt, tényleg befért! Csak egy kicsit nehezebb volt kimászni belőle... ;) shelbycobra: Kiszállt belőle? És ki vakarta le az oszlopról a fószert? Vagy a saját lábán és nem az első szélvédőn szállt ki? ;) Nem kár az ilyenekért...
:D Valahogy nem tudom sajnálni az ilyeneket.... Biztos 50-nel ment, és megcsúszott.... ;)
Én ha nem lennék gazdag de hozzájutnék egy ilyen kocsihoz utána meg összetörném ott lennék helyben öngyilkos!!
ebből látszik hogy hiába van 70 millád attól még lehetsz hülye barom. amugy van egy olyan honlap amin csak ilyenek vannak,ritkaságok, különösen értékes darabok rommátörve>>>> http://www.wreckedexotics.com/ Van pl egy ferrari Enzo amiből alig 400 darab készült és nem is gyártanak belőle többet soha és valami ökör amerikai 200 al lecsókolt vele egy oszlopot. az ilyen normális? És kiszállt belőle
Van egy olyan képem, amin ég egy Lambo...:)
Szegény Lamborghini! :O Ne már, ez nekem horror :((((