TeeGee: pedig biztos jutányos áron hozzájuthatnál ehhez:) shelbycobra: azért ne add fel a reményt. ha szerencsénk van, így jár az is. vagy talán egy kamionnak.......gyalogosan.....miközben szalad át az úton a drága nejéhez akire rádőlt a fa....... gradU: igen, itt nálunk valamiért az a menő. viszont tény, hogy azok csak 1 "autót" törnek csak össze :o atiat: sötét vagy
Skyler, itt is látni elég olyan embert, csak nálunk Suzukikkal mennek. :) A hétvégi autós fajta abból is.
millió forint nem 20-30-40. Egyébként itt Magyarországon is vannak replikák elég jó minőségüek olyanok hogy nem gyakorlott szem, pl tévénéző sose mondja meg hogy nem igazi
nem valószínü hogy lökték mert az oszlop ide eső felén nincs burkolat. bár lehet hogy csak a rázkódástól esett le. Győzike kocsija Gallardo volt. Nem mondom hogy nem sajnálom ezt a lambót, de ez egy két ritkasághoz képest tömegcikk. Ilyet bárki vehet akinek van rá 70 milliója. Liderc arra a sárga ferrarira gondolsz a sziklában? az nem eredeti volt :d Nem hülyék a filmesek se hogy eredetit zuzzanak be. Csináltatnak replikát müanyagból ami a megtévesztésig hasonlít rá kivül, belül és maxd 5-6 mi
SZEGÉNY MURCIÉLAGO :'(:'(:'( ILYEN VEZETŐK KEZÉBE NEM IS SZABADNA ADNI ILYEN DRÁGA SPORTAUTÓKAT :( ÉN MINT NAGY AUTÓ-B*ZI NAGYON SAJNÁLOM EZT A LAMBORGHINIT:(
Ha latnatok nap mint nap azt sok idiota, rutintalan balf***t az utakon Floridaban amint rahasal a kormanyra ket kezzel a szodasuvegalj szemuvegevel egy Merciben, vagy BMW-ben akkor csak azt mondanatok err a kepre, hogy :NO COMMENT!
Nem azért, de ezt a kocsit valaki rátolta az oszlopra. Lehet hogy egy teherautósofőrnek beintett, annak meg elszakadt a cérnája... De az is lehet, hogy filmforgatáson készült a fénykép: A Sziklában egy Ferrarit zúztak be a villamos alá, hogy ámuljunk, de én inkább a hülyegyereket zúztam volna be aki kitalálta, hogy "kivasalunk egy F-t, mer' az jó".
ezt a szép kocsit összetörték, te jó ég... szegény autó :s
Forma1? Az versenypályán megy emlékeim szerint. Az egy kicsit más, mint egy városban állatkodni.
Fenébe shelbycobra, pont most akartam írni, hogy nem a Győzike autója?? :D
én úgy tudom hogy már nem de lehet hogy még készítenek, mindenesetre nekem nem lesz rá pénzem soha hogy ilyet vegyek. Amúgy meg ki az a fa.sz aki városban lép oda egy ilyennek? tuti az volt hogy odalépett neki kicsapta a seg.gét és felkente a csávó az oszlopra, az ilyet nem tudom sajnálni. kár hogy nem a győzike volt benne:D
shelbycobra: megrendelésre ma is készítenek enzo-t !!!!
http://www.wreckedexotics.com/newphotos/weird/weird726.shtml
folyt: közveszélyes lenne, de csak azért, mert összetörte még nem biztos, hogy balf.sz.
Nem mintha annyira védeni szeretném a májerkedő köcsögöket, de ilyen autót nem azért vesz az ember hogy 50-nel menjen. (vagy jelentkezzen, aki ha kapna egy Ferrarit akkor kibírná, hogy soha nem hajtsa meg) Nagy sebeségnél meg ugye megesik az ilyen, még a profiknál is, lásd f1-ben mekkorákat tudnak ütközni. Akkor talán ők is bénák? Ezzel nem ezt akarom mondani, hogy tuti nem a kocsi tulaja volt a hibás, mert biztos van egy rakás olyan barom, aki megveszi a Lambót, de még egy robogón is közveszély
Azon az oldalon tényleg nagyon brutális képek vannak. A szétszakadt enzo is félelmetesen néz ki, bár ppt-ben már láttam egy (vélhetően) S3-ast is szétszóródott állapotban. Feltekeredett egy fára, és széthullott atomjaira. A motor elrepült, a kocsi is szétszakadt.
Azaz nem ilyen, hanem ami egyben van :D
Atyaisten! De kár érte!! Életcélom egy ilyen autó...