Su van egy ronda nagy pattanás az orrodon.
Su:eddig bármit is írtam asszem egyértelmű volt, hogy nem gondoltam komolyan, de most komolyan mondom neked, hogy annyi eszed sincs mint egy fejetlen porceláncsibének. ha csak ilyen agyhalott tapló módon tudsz bármihez is hozzászólni és rendszeresen kevered a szezont a fazonnal, akkor szerintem a vicclap nem neked való, eredj szépen és keresd elő a dörmögő dömötöreidet és azt olvasgasd.
tudom, hogy fáj neked az igazság, de próbálj meg együtt élni vele. és hidd el, még ha engednék is a könyörgésednek, te akkor se lennél más.
és ki a búbánat könyörög neked S(Z)u(ka)
tudom, hogy fáj neked az igazság, de próbálj meg együtt élni vele. és hidd el, még ha engednék is a könyörgésednek, te akkor se lennél más.
te vagy sötét és már megin kezded maradj már csendben vagy ne gyere fel erre az oldalra
fejetlen porceláncsibe vagy te ezt 3 hozzászólással elöbb írtam vegyük úgy egyébként én csak a te taplóságaidat írtam vissza neked címezve így ez olyan mintha magaddal veszekednél ha nem hiszed olvasd el a veszekedésünket újra ha ha
de tényleg de tényleg de tényleg de tényleg
te is tapló vagy és mosmár mindketten maradjunk KUSSBAN
atiat: eddig bármit is írtam asszem egyértelmű volt, hogy nem gondoltam komolyan, de most komolyan mondom neked, hogy annyi eszed sincs mint egy fejetlen porceláncsibének. ha csak ilyen agyhalott tapló módon tudsz bármihez is hozzászólni és rendszeresen kevered a szezont a fazonnal, akkor szerintem a vicclap nem neked való, eredj szépen és keresd elő a dörmögő dömötöreidet és azt olvasgasd.