NA VÉGRE BEFEJEZTE!! vagy NA VÉGRE ELHÚZOTT A VICCLAPRÓL!!
Su te elkényeztetett csitri azt képzeled bocsánatot kérek tőled ? na ezen is látszik a színvonalad és az egészet te kezted a kotnyelességeddel és mérheteten hülyeségeddel!
egyébként mér kéne bocsánatot kérnem? nem én tehetek arról hogy sonka van az agyad helyén
Su te tényleg hülye vagy te kezted az egészet úgyhogy te hagyd abba illetve mi ne írj vissza semmit ha mégis: sötét vagy és a jó édes .... fog tőled mindenütt bocsánatot kérni úgyhogy elég volt belőled !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szálj le rólam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egyébként ezzel a sötétezéssel csak magadat jellemzed Nem vezsed észre hogy mindenütt hülyének néznek miatta tiszta bohóc vagy !!!
karchikago: pozitívan álltam hozzá, aztán tovább kötözködött én meg meguntam, úgyhogy default-ba került, ha már így érdeklődsz. majd ha esetleg mindenhol elnézést kér és nem szól hozzám többet, akkor leveszem róla a sötét flag-et
egyébként Su vagy teljesen zizzent vagy egy számítógépet ismerő papagáj
su: nem tudnál valamikor kicsit pozítívan a dolgokhoz állni? vagy esetleg ismered atiatot és csak poénból értékeled a saját (béka feneke alatti) szintedre? ha igen akkor meg szinplán haljál meg
SUu te baromállat bocsánatot kértem erre azt írod sötét vagyok hát menj a pecsába kis hülye gondolom szőke vagy mer a dumádról szaglik a hülyeség