Sziasztok! Én küldtem be a képet. Németországban fényképeztem....van még egy olyan képem, ahol rajta van a pizzán, hogy 100% halál:)Beküldjem?
én már semmin nem lepődök meg amikor a balatonparton látom a pusztai csikósokat és a bakonyi betyárokat. megmagyarázzák a németeknek hogy a parttól már 30 kilóméterre kezdődik a puszta.
Ezt tuti nem nálunk forgalmazzák (vagy nem csak nálunk). Pusztasztájl nagyon ott van:D:D De a cigányoknak mi köze a pusztához:) NA mindegy..
mér nem pampa-stíle, vazzeg? :P hello kitty, én is utállak :)
qwe! én utálom helyetted is. Hogy lehet valakinek ilyen 2 bites agya? Annak örül hogy első volt, olyan szinten szánalmas. Amikor az észt osztották biztos a lángossütőnél állt sorba.
Azt a ... olasz pizza echte ungarische cigányzenével!!! Hát ez jó ... mik vannak már ---
azt ugy birom,amikor angol szavakat tuznek bele :DD mint: new,vagy style..:DD
Szinte látom magam előtt subájában azt a juhászt, aki két terelgetés között kicsit megfáradva a szabad tűz mellett szeli bicskájával a lávakövön frissen sült 5ker-es puszta pizzát, miközben jófajta cigányzene szól karácsonykor kapott mp3-as lejátszóján. :D Micsoda idill. :D
Hello Kitty hány éves? írni tud... szal 6-nál több. De tuti 10 alatt van. Szerintem.
ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!! MIT SZÓLTOK???????????
nem gondolod hogy ez senkit nem érdekel? úgyis utál mindenki itt.
ÚRISTEN MÁRT MEGINT ÉN VAGYOK AZ ELSŐ!!!!!