shelbycobra: és ha olyan, hát legyen olyan, nem kell törődni vele. ha nem tetszik ne keresd a társaságát. ha ír valamit ugord át. ha erre is képtelen vagy, akkor azt hívják nulltolarenciának.
Az semmi! Egyszer megkérdezték egy gyerektől, hogy milyen j-vel írják a diót. Mondták neki, hogy nincs benne j. Válasz:"Háháhá! Nem b***-tok át! Pontossal van!" Erre mit mondjak??? Amúgy az a gyerek nem hülye, hanem fáziskéséses szimplán.
hogy nagyon oksonak képzelte magát. egyszer azt mondta hogy"buta vagyok és gyenge".... IRÓNIKUSAN!!!!!!!!!!
BM! nem tök mindegy neketek hogy hány éves hellokitty? És nem tök mindegy hogy micsoda hülyeségeket irogat? Hát, a legülyébb ebmer akiteddig ismertem az fiú volt. állati lassan fogott fel mindent és ha megkérdeztünk valamit tőle akkot tartott egy 5 mpes "hatásszünetet" és utána válaszolt csak:) Szegényt egyszer le akartuk tesztelni hogy milyen gyors az ingervezetése és eldobtunk az arca előtt egy papírdarabot. ÉS ÁLLATI LASSAN VELLE ÉSZRE!!! lol És ami a legdrvaább volt ebben a gyerekben, az az
shrek cica ezt irta: azt ugy birom,amikor angol szavakat tuznek bele :DD mint: new,vagy style..:DD Nem angol szvakat tűztek bele, hanem magyart,m ert ez külföldre készült. Különben én már láttam a pro7en hogy valami zacskós levest hirdettek és az volt a neve hogy puszta-topf...És mondták mellette, hogy eredeti puszta-ízzel:)
igaza van mongoosemarcinak de ő se egy észlény mer láttam már egy pár beszólását
nem nem. EGY SRÁC NEM LEHET ENNYIRE BUTA. AZ KIZÁRT DOLOG MER NEMTUDOM. Kitty biztos lány abból is a csoffadék fajta. Su azért érdekel mert valaki nem lehet ilyen szinten gyökér magától,de mégis én is ismerek ilyet akinek 23,3 perc kellett ahhoz hogy felfogja az iskolai ünnepségen hogy rajta röhögnek mert nem volt rajta melltartó és átlátszott a felsője. tudom, mert mértük az időt hogy mennyi idő alatt esik le neki........
én csak azt nem értem, hogy titeket miért érdekel ez ennyire.
Szerintem Hello Kitty nem 6, hanem legalább 26 éves, és megmerem kockáztatni, hogy nem is csaj, hanem egy monitorfejű idióta srác, akinek feltünésiviszketegsége van, ami enyhe kisebbségi komplexussal keveredik.
Hello kittyt nem utálom, inkább röhögök azon milyen hülye,és szánalom támad benem
Én is utálom a Hello Kitty-t! qwe: Te is utáljad! Jó?
igen, én is inkább azokat utálom. ha már így utálkozunk:) ebből azért nem ennék
én se utálom Hello Kittyt... nem vaszitek észre hogy direkt csinálja? erre vagyik hogy ti ilyeneket szóljatok hozzá... inkább azok a hülyék akik ezt az örömöt megengedik neki,,,
Örülök, hogy senki nem írta be: PHOTOSHOP. Ne szóljon senki, mert sokkal hihetőbb képre (ami tényleg meg is történ, és hétköznapibb) odaírja, hogy PHOTOSHOP! Amúgy azon, örülni, hogy 1. vagy. Én inkább szomorú vagyok, mert az azt jelenti, hogy senkinek nem tetszik rajtam kívül. A 8 bites színhasználat (Dos vagy MS-DOS) (Hello Kitty) még forgalomban van?
viszont pár egyszerű szóval képes ekkora hisztériát kelteni. a lehető legkevesebb erőfeszítéssel eléri a célját és vajon melyikünk nem vágyik erre? szerintem nem hülye. kövezzetek meg, szerintem akkor sem az.
OKs, beküldtem..."elemi csapás" ez tetszik. Hello Kitty mindig valami baromságot szól be...
aha azt is küld be!!!! és látom hogy Hello Kitty újra úgy viselkedik mint egy elemi csapás