Amíg a Föld kerek mindig lesznek Rockerek de mivel ovális elég nekünk metal is...:-D
Hát ja. Kiváncsi vagyok, hogy 30 év múlva ki fog még emlékezni a mai popsztárokra! Hát nem sokan.
Amúgy nem tom, mi a fenéért kell feleslegesen belekötni ftcsracba.
Ez vkiben probléma, hogy a föld geoid alakú??? Hát, igen bennem...Nem jutott volna eszembe, de már mintha hallottam volna...
A Föld geoid= a Földnek Föld-szerű az alakja.
Így van! A Föld GEOID alakú! A rock pedig örök és elpusztíthatatlan! És szerintem 60 évesen én is még fesztiválokon fogok nyomulni, na nem úgy, mint most, de ott leszek az tuti! Az unokákra meg vigyázzanak a szüleik!!!
a Föld nem is kerek, nem is ovális, hanem GEOID. és hagyjátok az öreg tatát bulizni!!!! látnám, hogy ekkor korotokban (korunkban mi hogy szórakozunk, dédelgetjuk unokáink... legalább éli az életét, és láthatóan élvezi is!
Hajrá öreg! :) Jó ez a kép, bár nem lehetett bagy buli ha így egyedül van...
ftcsrac-nak igaza van :) fradi volt, fradi van, fradi lesz
A Föld nem kerek, hanem OVÁLIS, szóval nincsenek fradi drukkerek, vagy a az ősrobbanás után meghaltak
Amíg a Fölkd kerek, mindig lesznek Fradi drukkerek.
Türkiz: "úgy be volt nyomva, hogy alig állt a lábán" -- Ez nagyon látszik rajta... :)
Jajj! Erre emlékszem! Ez a buli nálunk volt tavaly, megismerem a sátrat és a papit! Nem volt jó buli, mert ellopták a telefonom. :-( A papi egyébként úgy be volt nyomva, hogy alig állt a lábán. Ja, és egész éjszaka az asztalok között mászkált és az otthagyott piákat szedte össze és itta meg. :-)
A csövik is így szokták tartani a kezüket, amikor nagy lendülettel kiabálnak... :)
Nem azt mutatja: onnan jöttem? :)
hiába no, a rock örök és a sírba is elkisér:)