A fülünk? Nekem itten a fejemen. Miért, kéred? Neked nincs saját??? o_O
rap???? hol van a fületek??? rebi: én is megyek bulizni, de koccintasz egy fradistával?
És RAP-erok is lesznek.....
na ná, hogy mindig lesznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Somebody from the hell- természetesen különleges banánból (ha nem hiszed, kérdezd a Monty Python-t)
sztem is mindig lesznek ROCKEREK!!!!!!!!!!!
Pirks: pooontosan :D eszpé: na és miből van? :D
B@T: az lehet, de egy csomó más objektum tuti annak vette.
Rettenet: persze hogy az, nem komolyan gondoltam... :)
Birom a sok nagyokost a föld nem kerek igy hanem ........., Nem tök mindegy azon vitatkoztok hogy mit irtak a kép mellé. Jegyezzétek meg emberi szemmel nézve a föld kerek éy KÉSZZZ!!!!Amugy jó a kép
akármijen a föld,MINDIG lesznek rockerek!!!!!!asszem ennyi idös koromban én is meek maj bulizni!mié ne?!hajrá UTE!!!!
A Rock örök és elpusztithatatlan!!!
A Főld egy speciális test, mert felszíne konkáv... Így a banánt leszámítva az összes többi feltételezés megbukott. A banán egyik végéből nézve látszik a másik vége. Abból kiindulva, hogy körülöttem forog a világ, továbbá hogy nem látom a föld másik végét megállapítom hogy a föld nem banán.
És hogy lehet birkavesével földrengést megakadályozni?
Hajrá Öreg! A rock zenénél hosszabb ideig csak a klasszikusok maradnak meg nekünk. A sok surmójának a föld alakját illető értekezésétől meg eldobom az agyam. A Föld - ezt mindenki tudja - banán alakú. És pont.