Még a hozzászólásaimat is törölték:(
sztem ez nagyon ari igaz hogy kicsit más a macsek de ez van:D
pocok! azt irod hogy fordítva is, vagyis ami a macskaknak tűz, az nekünk víz??? és még te mondod hogy állatkínzás? lol
Én ha látnám ezt a "sírós" pofiját rögtön abbahagynám a fürdetést (még ha időnként kell is). Nem pedig fotóznám. Szegény cicus! :)
Már ki lett törölve a bejegyzése a kisfiúnak...minek kell rá reagálni, ha úgyis kitörlik..mind1... Amúgy aranyos..Egyesek biztos jobban örülnének annak, ha a fickó arréb vinné a kezét:)
Szeva sellenhus, nem tom, mi a baj a macskafürdetéssel, pocok
Pcok most bizonyítványt tettél butaságodról, a macskákat ugyanis lehet fürdetni, csak egy évben max. 2-szer. Nekem is vannak macskáim, (májusban lesz 7 éve) és szoktam fürdetni őket nyáron. Még soha semmi bajuk nem volt. :P
reszemrol eroteljes allatkinzasnak itelnem a dolgot, mivel ami a macskanak viz, az mint nekunk tuz. (es forditva)
Szegény!! Már sírásra biggyedt a szája!! :)) Ó! Újra itt sellenhus és a díszítősorai! Nagyon szupi... Mostantól újra tartalamsabbak leszenek az oldalak... :X
Azért vág ilyen képet, mert egy meztelen férfi éll mögötte, az ajtó meg zárva.... Nincs menekvés... 8==D <->
Azért könyörögnek a szemei, hogy hagyják már abba a fürdetést. :)