:-)))) Hát megzabálom!Szegényke.. pedig tisztának néz ki és az a hülye meg akarja fürdetni... én nem szoktam az én cicámat,ő mindig bent van.
Ő lehetne a Csizmás Kandúr a következő Shrek-be!!!
Adzsátasatru, Rettenetnek igaza van. Egyes nagymacskák szeretnek úszni, és nem KizárólaG a "török" macskák. Nézz utána, ha nem hiszed
legyen igazad, bár nem hiszem, hogy csak egyetlen fajta lenne ilyen
Rettenet! Kedves macska-szakértő "barátom"! Hát, megint összehozott minket a sors... Azt a macskát, amelyik szereti a vizet, nemes 1szerűséggel török macskának nevezik... pusz
úgy látom itt valaki még nem látott égő macskát:) egyébként meg vannak macskafajták, amik még úszni is tudnak és élvezik. az ilyen hosszúszőrű fajtát meg nem hogy lehet, hanem időnként kell is fürdetni.
Enkeli: Ez nagyon jó! :DDDDDDDDD Bár elég morbid... (csak h a macska tartók ne bántsanak) :D
A macskám öngyilkos lett: kilencszer lőtte fejbe magát.
EZ ÁLLATKÍNZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja,ja! :D:D Azbeszt cicó! Vagy csak azért nem ég meg mert vizes a bundája az minden esti tusolástól. :DD
Ha meg is égnek, még 8 életük marad. :)
kedves Baldeagle: sokfele nezet uralkodik a macskak furdetesevel kapcsolatban, azt azonban egyik sem tagadja, hogy a macskak NEM szeretik a vizet. kedves Ruthmayer: arra probaltam meg utalni az "es forditva"-val, hogy egy macsek konnyebben fog bemenni egy tuzbe, mint mondjuk te, es te konnyebben mesz bele a vizbe, mint a macsek ... :)