de samanta, pont így nézne ki???? én ezt nem hiszem el
hát nem 3600, de a huszat már meghalattam, ha nagyon kíváncsi vagy ímélbe elküldöm az életrajzomat :)
REPARATUR: Mindenféle alakú kő van, tudod a kövek töredeznek, a víz formálja őket meg stb és bármilyen formájúak lehetnek... Sőőőt, még az ember is megformálhatja, szóval én nem látom akadályát hogy egy kő így nézzen ki.
ILYEN kő mér ne létezne... REPARTUR hány éves vagy ? //a nevedből és a hozzászólásodból ki lehet találni//
miért? te láttál már? küldhetnél egy képe róla ha esetleg még az is van :)
szerintem fotosop. mert ijen alakú kő nem létezik
ezer éves. legutóbb láttam itt is, csak ott egy floridai időjárás jelentő táblán, az még poén volt. btw, ilyenem nekem is volt és talán most is kapni olyan helyeken, ahol a vicces feliratú táblákat is osztogatják.
Olyan, mint egy krumpli:) (mást nem nagyon tudok hozzáfűzni) Ötleets, végülis igaz:)
Ilyen nekem is volt.... elég régi poén ez az időjárás-jelző kő.... 95-96 körül minden "Diliboltban" lehetett kapn, ott csücsült az eltűnőstinta meg a rózsapatronos csattanós kártya mellett.... éredkes, hogy megint röhögtem rajta.... régi emlékek... Mostmár lassan a kilencvenes évek is retro.... megöregedtünk... :(
Már szinte látom, hogy pár év múlva időjárás jelentés helyett az egyes városokban lévő köveket mutogatják. Ez legalább pontos, és olcsó is.