reparatur te vészesen brutálisan orbitálisan fatálisa kiba.s.s.z.ott hülye fa..rok vag:D!!!!!!!
...Ha pedig hozzányúlsz és ráz, akkor villámlott
Nagyapám ilyet kapott, még nagyon régen...
hát ez baromi jó :DDDDDD de idióták vagytok. olyan jókat nevetek ajtatok. :DDDD öröm ide járni
nem igaz, h nem veszitek észre, h szivat titeket =P
hülyeség, azért vittem le az értékét
Reparatur, több, mint 20 év alatt ennyit értél el?
ezt a viccet ismerem csak az a kecske seg..gével van:D de jó a kép. nekem is van ijen alakú kövem
(Itt most néhány sor "minek-ezen-a-dilis-fotosop-témán-rágódni" hozzászólás nincs) Lehet, hogy régi, de akkor is poén! Régen a diliboltokban egyébként "Indián időjós kő" volt a neve.
REPARTUR: Jártál te már az Alpokban? Tele van ien formájú kövekkel. Csak hogy tudd.
csak hogy szaporítsam a normális emberek táborát: szerintem is hülyeség REPARATUR véleménye
reparatur te hülye vagy. nem a kő formája itt a lényeg
fotosop mert a tábla árnyékának a vetődése 9.99999994567486237 KFT. BT. Ul-lal eltér a realis Harmoni Dzsibzon által megszabott értéktől és ez... :D persze h nem fotosop te.. te te. :) Amúgy vicces
LoL Repeature:D:D:D:DHajRÁÁÁ!!:DTi meg ne legyetek már hülyék hogy idegelitek magatokat:D'ébként jó a kép:D
REPARATUR: Én nem fogok veled vitatkozni....Hidd csak azt hogy photoshop, és légy miatta boldog