(real)Psycho : szia én megnéztem bizar egy kép:) jah és ez a "busz a kanyarba" kép nem photosoph mivel én is kinn voltam az F1 -en és láttam szoval aki azt mondta photosop az egy h***e
A linket nem nézte meg senki amit írtam? Sokkal jobb. Na még egyszer: http://www.autoimage.cz/fotokuriozity/situace/situace-048.jpg Nézzétek meg ezt is,mert sokkal érdekesebb.
Na halo mindenkinek! A vitát lezárnám nem photoshop!!! Idén nyáron csináltam a hungaroringen:) A másik vitát is lezárom azért néznek balra mert 1 marhajó csak ült ott!:)) kell róla is kép?:P
Nemtudom, hogy mi abban a különös, ha egy busz halad a pályán...
Bazz, mennyire útálom az ilyen photoshop-os k*cs*g*ket!!! Istvan86nak igaza van, nem érdemes őket figyelembe venni, elvannak a saját ki világukban, nem tudnak az élettlel eggyüttélni, nem értenek semmit...
Figyu, kár az ilyenekre pazarolni a figyelmedet... Egyes emberek nem képesek jobb "szórakozást találni maguknak, mint hogy rámondják valamire, hogy "Photoshop". Ezzel magukról állítanak ki bizonyítványt. A képet elnézve pedig úgy látom, a BKV a Forma-1-en aratott sikerei után járó pénzből akarja rendezni adósságait, csak azért festették fehérre a buszt, hogy nehezebb legyen felismerni!
úristen annalaura, olyan szellemi képességed lehet. mint a kutyámnka... mért lenne lehetetlen, hogy egy busz megy a pályán? hungaroringen is már láttam buszt végigmenni a célegyenesen és képzeld senki rá se figyelt, és más irányba nézett! lol! remélem többet nem beszélsz hülyeségeket! amugy jó a kép...
http://www.autoimage.cz/fotokuriozity/situace/situace-048.jpg Nézzétek meg!
Egyetértek Mikike! Néha én is elálmodozom arról, mi lenne ha korhatáros lenne a Vicclap. Talán nem kerülne be annyi kép alá, hogy: nem értem, ebbe mi a vicc?! A képről meg annyit, hogy szerintem vicces. Akár fényképezték, akár csinálták, akkor is a humor volt a cél. Így kell felfogni. :)
Bakker komolyan mondom ide agyhalottak járnak.EZ az elsőzés ez már rosszab mint a dedóban,a fotosopzás se külünb,az hogy az f1-en 1 busz végig megy a pályán meg mekkora poénés meg igyugy amúgy ez már nevetséges.Atlagéletkor nemtö lehet több mint 12 kb
Ja, mindenki az ellenkező irányba néz! 100% photoshop!