Scimmy, nem lehetsz ekkora hülye! A 12-nek nem csak a 24 a többszöröse, hanem a 0, 12, 24, 36. 48, 60, 72, 84... Azért ezt már 12 évesen is illene tudni, scimmy, barom!!!
Biotech, ez benne a lényeg! Amúgy ne nagy szám a kép, (real)psicho képe sokkal f.szább.
figyu ez az ember( mr. ez photoshop) mar a nevevel bizonyit, es ha akarja el is szidhat mindennek meg minden, nem erdekel sza.rok ra. nagynak erzed magad mert 24 eves vagy( persze ha igaz) es azt hiszed hogy vicces vagy hogy "ez Photoshoposzol. koppra nem vicces, meg ha lealsz veszekedni egy ien sz,ar kepen akkkor naon sajnallak. figyu lehet az eletben tudsz normalis elnni, en is tok masnak mutatom itt magam, es ezt is ki nem sz.arja le. lenyeg: ide mindenki azert jon hogy jokat nevessen. nem hi
A legjobb ebben, hogy mindenki szid, sérteget mindenkit és senki sem figyel a képre( habár humornak elég gagyi)
Hagyjátok már abba ezt a folyamatos photoshopozást! Nektek már minden az a mai világban? Attól még, hogy létezik ilyen, vannak igazi fotók. Röhejes, hogy minden linknél veritek a nyálatokat, hogy márpedig ez az, meg nem az. Csak egyszerűen nézzétek meg azt a qrva képet, és értékeljétek...magatokban! Just relax!
Jól van na, sertésmacska! Többet nem írom, hogy cicapi,csa, megígérem, meg azt is, hogy befogom neked a sajátodat... Ha meg a nevemet akarod megtudni, ahhoz nem szorozni kell, te naív bamba, hanem kérdezni:)))))))) Az életkorom viszont VALÓBAN a 12 többszöröse, de ne ezzel törődj. Amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten....
Na idefigyelj,az en nevem nem serhek cicap...a,hanem Shrek cica ,ha nem tudnal olvasni! Es ugy gondolod,hogy 12-t megkene szorozni egy parral,ha a te evedet akarjuk megtudni???Ha tobb lennel 12-nel,akkor nem lenne ilyen idiota neved,meg ilyen idiota szoveged!Szoval fogd be!
Különben is csimmy, másfél napja még hogy kerestél engem annál a tigrisrágcsálónál. Most meg utálod, meg trágárkodsz? Téged ezek után még engednek hozzászólni? Közben nagy akarsz lenni, de másra fogod? Én is beszélhetek trágárul? Szitkozódhatok is? Naaa, csak egy picíííít!
Fülig csimmi (scimmy) te igen eltévedtél. Nekem meg ne kölközzél, a 12-t pedig szorozd meg néhánnyal! Amúgy meg nem kell itt nézelődnöd, olvasgathatsz dörmögő dömötört is. Ugyanez vonatkozik kedves visszamaradott társaidra is, goldaxe, oplpwr, serhek cicap...a, stb.....Annyi a különbség, én jót röhögök rajtatok továbbra is(meg nem mondom el, még kik), Ti meg csak ok-ádjatok, törjétek magatokat hetekig:))))infarktust azért ne kapjatok ám
Na ne már, mi bajotok lesz attól, ha egy 8 éves vagy egy 11 éves nézi a Vicclapot? Mellesleg egy 25 éves is tud hülyeségeket írni, meg egy 18 éves is. Ugyanolyan hülyeségeket, mintha 12 alatt lenne. Nem mintha én annyi lennék, de ez a korhatár-dolog már a hülyeség szintjét veri.
nemazer mintha 12 eves lennek, de ezen nem tom mi a polyen, ti is minek ba.sztatjatok a 12 eveseket??? ti nem voltatok 12 evesek? meg ez a kibas.zott kep nem is vicces, ez egy nagy sz.ar. az meg kit erdekel hogy photoshop?? azt en is utalom. ja meg a "Ez photoshop" kolkot is. szal helyben vagyunk, gondolom nektek se teccik ez a kep, csak teszitek a fejeteket mintha annyira okosak lennetek es annyira "nagyok akartok lenni" relative nagyok. en nem szidom a 12 eveseket mert en se ertettem egy csomo
kérdés:mi az hogy mindenki az ellenkező irányba néz???2 ember néz arra,ők már "mindenki"?
annalaura: nem tom... én az F1-ért nem fizetnék ki 15000 Ft-ot hogy buszokat sasoljak! Akkor inkább kiülök a 47-es mellé azt nézegetem őket! Ha meg Photoshop lenne akkor ügyes, mert az árnyék is megegyezik, de látszik hogy még nem használtátok! Jah és bátyám is volt és mesélte ezt, kb ezen a környéken állt! MEHETTEK A TEVE KLUBBA TEVÉT ETETNI!!!
ÉN küldtem be a képet ismétlem ÉN!!!! Én csináltam 1 KODAK géppel miért lenne photoshop???? áhhhhhhhhh több hozzáfűzni valóm nincs aki meg nem érti a poént vessen magára...
Vazze köc.ögök ezen a xaron fogtok vitatkozni, hogy fósó-top, vagy nem? Nem tom mi a faxé ke mindenre azt mondani hogy fotoposh?! Mik vagytok ti? Mást nemismertek? Ja meg akár paintal is meglehet, nem kell hozzá nagy tudás... Sőtt... Másik dolog... mért kell mindenkinek (tisztelet a kivételnek) beírni hogy igaza van ennek meg annak..??? viszont itt tényleg az átlagéletkor az óvoda alatti szinten lehet... Javaslat az adminoknak: rakjatok ki egy értelmi szintet korlátozó 18-as karikát!