nekem meg nem kéne egy bakancsos vagy (a sportolás kívül) edzőcipőt hordó lány. Abszolút nem nőies.
én abszolút nem vok nőies. amugy nem az acélbetétes bakancsra montam h csicsás. csak azt akartam mondani hogy (amire sokan nem jöttek rá) UNDORODOK a tűsarkúaktól, és INKÁBB edzőcipőben lennék, nem úgy értettem h abba is vok. van egy normal bakancsom, ami nem tűsarkú magassarkú, és nem hülye csicsás s-z-a-r.
edzőcipő????hogylehet ilyesmit hordani egy nőnek?max egy kislánynak...
Hát... nem is tudom... Nekem nagyon bejött ez a reklám, csak hát hiába... Nem hordok női fehérneműt :-P
Dörzsi, a bakancs csicsás? Mert nem sok értelme volt annak amit írtál. Tűsarkú bakancs?? (az mi lenne?) Vagy mi? Nem bírom kibogozni. Vagy az acélbetétes bakancs a csicsás? Akkor nem tudod miről beszélsz. Most mi van??? :o
én is undorodok a tűsarkúaktól..... inkább télen is edzőcipőben vok, mint hogy undorító tűsarkú bakancsok, meg csicsás egyéb dolgok.
Kecsesebbé teszi a lábat, meg magasabb lesz tőle a nő. Na én beszélek, mikor én meg csaj létemre acélbetétes bakancsot hordok...
Nemértem a nőket...hogy lehet ilyen tűsarkú cipőket hordani?...jó tudom, fő az önvédelem, de akkor is...