Én biztosan nőiesebb vagyok mindenkinél, ugyaniS Homokos vagyok. és tűsarkú cipőcskét is hordok...ráadásukl kettőt! És egy pasi csak akkor nőies, ha tűsarkút hord, igen, hogy nézne ki egy bakancsos transzfesztitaaaaa? A minisziknya is cuki, mert szépek a lábaim, és jó a sggem. és...HOGY LEHET ITT MINDENKI ILYEN HÜLYE? DE MOST KOMOLYAN...MI A FRANCNAK VESZEKEDTEK A TŰSRKÚN ÉS A BAKANCSON...MINDENKINEK MÁS ÁLL JÓL, ÉS MINDENKI MÁSBAN NŐIES. SŐT VAN OLYAN NŐ IS ....KÉÉÉPZELJÉTEK EL...AKI MÉG
És ha lesz egy Hummerem? Majd tűsarkúval nyomom a gázpedált egy sáros off-roadon, mi? :)) Amúgy nem te, Dave Slim voltál az a múltkor aki megakartál velem ismerkedni?
pl az én barátnőm is bakancsot hord...:S kivagyok tőle nagyon. főleg, aki imádja a nőies nőket. (arról ne beszéljünk, h ma szakítok b.nőmmel :D az egy más kérdés... de nem a bakancs miatt..:)). Sok olyan idősebb nő ismerősöm van, aki anno bakancsot hordott. ŐK mondták azt, h egy idő után úgyis kinövi ezt a bakancsmániát egy csaj. Csak addig kell kibírni.. :S :D Én nehezen viselem. Nem kell tűsarkú.. hanem nőies legyen az a cipő. Ennyi.
A tűsarkús kérdésem csak költői kérdés volt...de elég szép téma lett belőle:)
Nekem nincs edzőcipőm... Amúgy olyan idősen, mint te vagy, még elmegy az edzőcipő. Pár év múlva majd akarsz te még tűsarkút hordani! Csak figyeld meg. 14 évesen még én is hordtam néha edzőcipőt.
Előszőr is hello mindenkinek!!Nemtudom h miért csak az számít nőnek,vagy csak az lehet nőies aki éjjel-nappal tűsarkúban jár...Szerintem egy szép nő ugyanolyan vonzó edzőcipőben meg farmerban mint szoknyában meg tűsarkúban.14 éves vagyok és én is egyfolytában edzőcipőben meg farmerban járok,néha egy lánc csuklópánt vagy ilyesmi,de alkalmakkor felveszem a magassarkút
A kutyalánc az egyik volt kutyánk lánca, és kiegészítőként hordom. Na inkább úgy fogalmazok, hogy nem vagyok slampos.
Shrek cica: Nem, de én nem úgy értettem hogy sosa sem hordjuk tűsarkút! Csak határozottan ellenzem azt a kijelentést, hogy a nő sportoláson kívül soha se hordjon edző cipőt! És én nem hordok miniszoknyát, ez a játszótéren nem lenne kényelmes viselet... Szal nemtom, amikor leviszed a gyereked sétálni, akkor sem sportolsz, de most nem vehetek fel edzőcipőt? Na mindegy, asszem mek csinálom tovább az ebédet
(real) Psycho: na és a kutyalánc?? :)
Harimata, nem az öltözékemet írtam le, csak a LÁBBELIMET! Honnan tudjátok, hogy még milyen ruhákat veszek fel azon kívül?? Az összképet kell nézni, nem csak egyetlen darabot belőle. Márpedig az összképen nem ront a bakancs. Ja és csak úgy megjegyzem: nem mindig bakancsot hordok, csak így télen kifejezetten praktikus. Nyáron nem bírnám ki...
(real) Psycho: Már a nick neved is roppant nőies! Egyetértek Rettenettel, szerintem nem alkotott rólad véleményt, csak elmondta, hogy az a viselet emit írtál szerinte nem nőies. Attól még lehet dögös, de nem nőies. :)
Samy:Miert?Te inkabb hordanal miniszoknyahoz is bakancsot??
én:Ti férfiak horhattok edzőcipőt akkor mi miért nem? Gondolod hogy olyan kényelmes a tűsarkú? És tudod hogy mennyire tönkreteszi a lábat? Az hogy elegáns és mert kecsesebb lesz tőle a láb, vagy nőisesebb a járás, az megér annyit hogy szétb.aszódjon a lábam? Én télleg bírlak, de ez a megjegyzés nagyon felidegesített...
Mostmár nagyon kíváncsi vok rád (real) Psycho:D:D:D
Én sem akarlak téged megbántani, de nem lehetsz túl értelmes, ha úgy alkotsz véleményt rólam, hogy még sosem láttál...
(real) Psycho: nem akarnálak nagyon megbántani, de ezek alapján max annyira, mint a hulladéktároló itt a ház előtt.
engem 1általán nem a tűsarkú cipője érdekel, hanem...
most oké én lány vagyok de nem értem hogy itt ezen a képen hogy vették eddig észre a fiuk a tűsarkút?? :D
Minek? :) Én acélbetétes bakancsot hordok, meg kutyaláncot, de amúgy nőies vagyok.