nem is olyan menő az a bicikli?miért van tőle elájulva mindenki,nem értem,még csak nem is teleszkópos.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
azért mert egy icipicit lecsúszott a toppom:D
csak szólj előtte, hogy te vagy az ;)
Rettenet, inkább ne, jó? :-) Lehet, hogy az negatív kritika :-D
Ha talalkozom egy ilyen esetel,remelem,nalam lesz a fenykepezö!
icecat: bánná a fene, annyit biztos megérne a dolog:D majd ha arrajárok én is ráddudálok, jó?
Egyébként is tökmindegy, az a lényeg, hogy szőkének kell lenni, én szőke vagyok és nem vagyok se vékony se izmos és mégis egy csomóan rámdudálnak és megnéznek, úgyhogy!
Rettenet, szerintem meg is fojtana! Volt egy ilyen film...a csaj az izmos combikáival fojtotta meg az emberkéket. De te tudod :-DDDD
nem laatjatok milyen szeep nenike seetal ott arrabbacska?? :))...haat azeert mondom. de azeert mondtam, hogy ti azt nezzetek:)))een meg ezt baamulom...nem akarom,hogy mindenki ezt a szeepet nezze:))
haat,Samy,en sem vagyok az,szoval nekem sem tetszik...
Szóval nőből csak csontkolekció, vagy izmos lehet? Hmm.... Oké, jegyzem, a magamfajta nem is létezik....
icecat: ha csontkollekcióra vágynék, akkor kimennék a temetőbe azt ásnék egyett magamnak, de egy ilyen izmos zombi(ejtsd németesen) nagyon magához tudna szorítani. szóval én maradnék ennél az alkatnál inkább:)
hát nekem ekkora vastag oszloplábra nem csorogna a nyálam!ehhehhehhe!
:) sztem nemrossz kis csaj..csak ennyi..és Rettenetnek én is igazat adok!
kicsit keskeny a csípője... nem a leg nőiesebb alkat, de azért nem rossz :)
tangája van..hümm...Rettenetnek igaza van..mi a ***ért vesztek ilyen ruhákat? hogy kényelmesebb legyen nem?..jah...
jó a kép, csak az a kár, hgyo nem film, akkor még jobb lenne ;o|)