Mindenki a csajt nézi? Hát nem látjátok a háttérben a McDonald's jelet????? Az a lényeg
Hát legyen izzadt!!! Majd megfürdetem! Remélem az előszobából elérünk a fürdőig!-)))))))))))
LDGirl egyáltalán nem biztos hogy most szőrtelenített mivel lehet hogy előzőleg már véglegesen szőrtelenítette magát úgyhogy egyáltalán nem biztos hogy a pasijához megy akkor nem biciklivel menne hogy izzadtan érjen oda.
szerintem ez nem is vicces, én nem értem:DDD
nem biztos. ez jó testedzés. állva bringázástól formásodik legjobban a popsi.nézzétek csak: szépen fel van izmozva a csaj SZÉP
már bocsi, de szerintem csak mutogatja magát, ha annyira biciklizni akar miért nem bírja letenni a "helyes kis popóját"? Ezzel a kis erővel akár futhatna is...
Szerintem a hatterban levo not fenykepezte csak a lany epp fekezett a bicajjal es veletlenul bekerult a kepbe....
Háát.... roszhiszemű leszek: Ilyen cuccban nem a testmozgás miatt biciklizik vki, inkább a munkahelyére megy vagy máshová... És ráadásul a csaj lába csillog. Ergó frissen szőrtelenített, ergó csini akar lenni, ergó fickójával van vagy hozzá megy.
Én nem ütném el,inkább bevinném a házba belebujnánk a meleg agybá és.........
Lilunak, Pengének és FTCsrácnak igaza van, Nem tudom észrevettétek-e, de ezt a fotót balról (vagyis a sofőr) csinálták. A gk. vezető srác vállalta a veszélyt és megajándékozott minket ezzel a képpel.
nyáron szoktam csinálni,ha megyek bicajjal,és egy lány megy szintén bicajal elöttem,ráadásul csinos hátsóval rendelkezik,megyek utána,nem előzöm meg:)Láttam már érdekes dolgokat!:)
Parkolóban a csíkozáson keresztbe? Simán lehet előzni, de ha csak gyorsítasz, és nem kerülöd ki, egyből aládkerül.
gero187: én ennek ellenéri is úgy vélem, elég ruganyos lehet:)