edward..jah..elgész ügyes...én 6-8 éves koromban nem voltam ilyen "kreatív"..vagy csak több eszem volt mint neki:P:))
TÉNYLEG MONDJÁTOK EL HOGY MI EBBEN A PHOTOSHOP!!!!!!!!!!!!!!
Kössz ftcsrac! Erre nem gondoltam. Viszont kész csoda, hogy ilyen alacson iq-val képes arra, hogy napjába egy szót többször is leírjon hibátlanul! Taps neki! :-) Annó én még csíkos füzetbe gyakoroltam, de az már a modern kor...
Kösz,eszembe sem jutott volna,hogy összeolvassam a két márkát :p
edward, tévedsz..mivel csubakka max 8 éves, ezért nem lehet még igazolványképe...
Szerintem is csak egymás mellé tették a két terméket. Csubakkának biztosan az igazolványképe is Photoshop...
Nekem tetszik,de miert photoshop?Csak osszeteszik!! Szerintem jo!!:))
Jó reggelt! :) Jó, akkor a legidősebb. :)
"leggyepesebb"??? ugyan már Virág...:)
:DDD Még ennyi magyarázat! :-)))) Én vagyok itt köztetek...szerintem...a "leggyepesebb", de elég volt egyszer ránéznem a képre és azonnal lejött a poén. :DDD :-)
dscaler! Ezt nézd meg!! Ez valóban photshop! :-) http://virag51.atw.hu/Sajt/index.html Egyébként meg tök mindegy mivel csinálták, az ötlet a lényeg. Nekem speciel, eszembe nem jutott volna ezt a két dolgot összetenni így. Szerintem állati poénos. :-)
Nekem is teccik,de mintha ilyen kép már lett volna..nem?
Remélem ezt csak viccből írtad! Már amikor reklámozzák is ez jut eszembe, de nem gondoltam a Fa testápolóra.