kb. 3 percembe telt rájönni! hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
csubakka egy félőrült hozzánemértő csávesz aki olyan szerencsétlen hogy egy ilyet se tud megcsinálni photoshop nélkül....
komoly,király,zsír=egyszerűen JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép volt! Szép volt! Végre valami vicces!
FaSomat 3 az 1 ben! Ez az én uncsitesóm ötlete ! De ! Tényleg! NEmhiszed? Ronda ! :D
Ja, és a kép jó. Nekem mindig ez jutott eszembe, amikor a reklám ment... Kár, hogy nem én csináltam hamarabb... :(
Én komolyan nem értem ez a sok ellenségeskedést dscaler, és Csubakka ellen. Csak egyszerűen szükségük van egy jó erős fa testápolóra... Mondjuk egy baseball-ütő formájában. {:^)
igazatok van,de szerintem Csubakka nem is tudja hogy mit jelent a szo!!...Mi ebben a photoshop?Regge-nek igaza van!
dscaler! Mi a Faxom ebben a photoshop??? Hát hozzávalok egy Fa tusfürdő és egy somat mosogatoszer! jah és egy digitális fényképező!!! Egy 5 éves is képes rá! Vagy csak te vagy hülye vagy nagyon teszed magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!