..MELLETT és csak olvask tovább és kész...:PP
én csak azt nem értem hogy miért nem lehet elmenni ezek mellett a ps-ezők mellett???...olyan nehéz...ha beírom hogy: szalámi, akkor már mindenki egyből kivan?..csak egy szó..mit vagytok úgy oda..és szerintem is Spartacus meg az a gyilkos ugyanaz de engem nem érdekel..lehet 5000 nickje is ha unatkozik...írhat amit akar..valahogy mindig elmegyek ezek
Szóval én lettem a kemény, akit mindjárt kiutálnak? :P
Sajnálom hogy felhúztam magam, de csak néztem egy tök egyszerű, átlagos képet, ez a patkány meg odahányja hogy ps?
HÚÚÚÚ de kemény valaki!!!! Spartacust én is uálom,de valahogy nem foglalkozok vele! ENNYI!!!
hát a kép tényleg elég fura. Spartacus es Spartacusgyilkos szerintem ugyanaz az ember.
GYILKOS: ne turbózd már fel ennyire az agyad egy szánalmas kis öcsisajton! Nem ér az annyit! :-)
EGY rohadt bicajban és pár srácban mi a fene a fotoshop? És egy oszlop előtt ülő emberben? Ez tényleg egyszerűen: hülye
Tudom, most én vagyok a szemét, mert irogatok De ha tudnád milyen hülye vagy
Amúgy is...múltkor tiltottak ki valakit photoshopozás miatt, most meg Spartacus néven nyomul...Lesz dolga Sanyinak :-D
V'ki más: ELSŐ, KIRÁLY V'OK!! SPARTACUS: Fotoshop Ez a szellemi szint.. ÁÁHHH
Amikor Spartacus megszületett és később elkezdett beszélni, az első szó amit kimondott (és egyben utolsó) a PS volt! Szerinte egy üres félfamentes A4-es rajzlap is PS-el készült! Szerintem Spartacust is PS-el csinálták a szülei:-D
Kérlek, hajtsd a fejed a lábad közé és nyald ki magad
Taposnám a beled te féreg, felidegesitettél rendesen! Miattad regisztráltam
Spartacus, te annyira okos vagy...
A saját hányásodban ébredve mond hogy fotoshop, fx!
Idefigyelj b .. Kúrvára elegem van belőled te sz! Első szavad ez volt hogy fotoshop? Szép monológot irtam, kár hogy nem lehet elküldeni! De ez a szerencséd..
Lehet hogy fallosz vagyok de legalább tudok írni,ez má mé lenne photoshop?