de átmennék ezeken egy BMP-vel... }:|
Én is imádom ezeket a szrakodásokat...mindig van egy ember, aki elkezd mondani valami h*lyeséget...és a többiek pedig azon lovagolnak...szal gáz...nah mind1:)
estére tuti,hogy mindegyiknek lesz biciklije
Ti ketten ültök a hátsó kerékre! Én tekerek és a nyeregre ülök. Te ülsz a vázra! És te pedig kormányzol!
A rendőrök b***akodnak a zöld kártyákkal közben meg annyi szabálytalanság történik az utakon, inkább azzal törődnének
ftcsrac: Nekem az a bajom azzal a rohadt bukóval, hogy minek húzzal fel, amikor elmegyek 2 utcával arrébb. Oké, hogy ott is lehet vmi, de akkor is. Mért nem csinálják úgy, hogy saját felelősségre: aki akarja fölhúzza, aki nem nem, oszt kész. Városon kívül amúgy már én is fölhúzom, mert ott azért már bármi lehet, engem is ott ütöttek el: Nissan Micr
Chyrst...szerinted a bukósisak arra való hogy ne lehessen élvezni a motorozást?....hát akkor tévedsz..örülj neki hogy figyelnek a rendőrök a biztonságra..ha valamelyik rokonod bukósisak nélkül menne és pl megcsúszna a motor akkor is utálnád a bukósisakot?
Külföldön semmiért sem állítanak meg.Bezzeg a magyar rendőrök!Grrrr!
A görögök sem szőröznek az ilyesmivel. Ott például egy robogón "utaztak" négyen. Első ránézésre azt hittem, hogy cigányok, de a feketékre nem teszek megjegyzést.
Ja, és azt még nem is mondtam, hogy ott városon belül még a bukós sem kötelező, még nagymotorra sem... Piszok mázlisták. Itt meg máson se élik magukat a rendőrök, minthogy ezmiatt b***akodjanak...
Különben meg azt röhögöm, hogy az olaszoknál ez motorral is full legális lenne, mert ott nincs korlátozva a motoron szállítható szemlyek száma. 1x láttam kis Honda Dio-n 5 szemlélyt.
Mat, ftcsrac: Tuti nem ugyanaz az két fazon, mert túl nagy időbeli eltérés van a két személy időbeli beírásai között. Ha ugyanaz lenne, akkor egész nap mást se csinálna, minthogy magával vitatkozna egy kép alatt, hogy PS vagy nem.