én nem ezen nottem fel, akkor már nem érdekeltek a mesék. egyébként az idegeskedést abbahagyni mert addig utogetem csopnyi buksiját valami nagyhoz és keményhez hogy hónapokig fogják smirglizni rola a belsosegeit, de csak azután hogy letéptem a fél arcát. de csak a felét mert ugy hulyen nez ki:D ízirájder ocsém ízirájder
Ha valamelyik PSes válaszol, én áttérek, és minden képre beírom, hogy Pho.... huh,nem is bírom kimondani. Tehát a kérdés: 'Hogy lehet az, hogy a hülye kockafejűek még nem láttak olyan kalácsot, amire (hogy, hogy nem) rá lehet ültetni egy plüssjátékot?'
Ez nem igaz!!!! Még mindig erről beszéltek???? Nem unjátok már qrvára? Szerintem pedig a képaláírás miatt LOL :)))
Tan/s (bocs de nem tok olyan zárójelet) akikről te beszélsz azok a negyedi ktáborba tartoznak..hozzám..akik ne reagálnak semmi tsem..mgenézik..elolvassák..és kész..engem nem zavarnak a 8 éves kisgyerekek..
Kis Gabóca: mindenki tudja! :D egyébként mobillal lett fényképezve.
engem csak az bosszant, hogy az értlmes második tábor ahhelyett, hogy értelmes, építő jellegű kritikákat és dícséreket írnának be, reagálnak a Photoshoppozókra, pedig pont ez, amint nm kéne.
Én meg az ötödik, aki lenéz mindnyájótokat :)
E...akkor én a negyedik vagyok...aki leszaarja hogy beírják hogy photoshop...
Indokkal írják be, hogy PS. Az indok az, hogy bosszantani akarnak benneteket... Sikerül is, ha jól látom. Három tábor van. Az egyik azzal szórakozik, hogy mindenre beírja, hogy PS. A másik azzal tölti az idejét, hogy bosszankodik ezen. A harmadik tábor meg röhög az előzőn.
... nem unalmas még?? Én egyszer írtam be, hogy PS, de senki nem is b a s z o t t le érte, mert értelmesen megindokoltam. Amúgy meg ezt ők se gondolják komolyan, nem kell leragálni (így meg főleg), de ezt még hányszor kell elmondani??
Egyszerűbb a valóságban megcsinálni mint egy programmal, elmondanám az ilyen PS hülyegyerekeknek, egy szelet fonott kalácsra ráteszel egy plüss állatot (Mazsolát) és kész. Amúgy nem szeretem ha valaki indoklás nélkül irkál dolgokat, az se baj ha beírja, hogy PS, de indokolja meg, mert létezik intelligencia is. Állandóan ez megy: Photoshop!-Nem!-Pho
Szerintem aranyos, (bár nem nagy poén). Az egyik tengerimalacomat is a Futrinka utca egyik lakójáról, Tádéról neveztem el :)