Mi ez a többesszám? Csak 1 vlk illette sértő szóval...
szálljatok már le netkutyáról! nem értette a viccet, mert nem ismerte a mesét! Van ilyen, nem?
netkutya te nem vaksi vagy hanem hülye a "röfi" neve mazsola.még én is tudom pedig nem 30 éves vok
bocs, nem olvastam el az összes kommentet... bocs Sanyi!
szerintem sokkal nagyobb hülyeség ha 3 emberke beírja, hogy PHOTOSHOP, aztán 90-en írnak valami olyasmit, ami 3 hozzászólásba sem fér bele arról, hogy mekkor marhaság beírni ho PS. FASSÁG
De ezt csak poénnak szántam, szal csak nyugi!!!
Három apró kivétellel: 1. Nem úszkáltak cápák a magzatvizedben. 2. Nem a vonat tolta a babakocsidat. 3. Nem aknamezőn tanítottak járni.
Köszi (real) Psycho, nekem sincs veled semmi bajom...
netkutya,a malacot hívják Mazsolának...de nem baj...:D
SANYI!Belédszerettem!!!!!Végre 1 igazi férfi! (mielőtt vki szörnyülködne,én LÁNY vagyok!) :) A képről:én nem látok egy darab mazsolát sem....de a röfi tetszik.Először azt hittem,hogy marcipán!Mekkora vakegér vagyok,istenem...
Genetikai hulladék??? Te normális vagy? Ugyanolyan állat mint bármelyik másik. De lehet hogy nálad intelligensebb...
Ez nagyon klafa! Főleg a képaláírás. :)))
immádok egyértelmuen fogalmazni ftc. csak lefáradtam a poéntol:D
sanyi. el sem tudom mondani mennyire hálás vagyok. 1000 koszonet jofijuk leszunk
A csodának nem jöttem volna rá, mitől mazsolás ez a kalács...
Photoshop nevű user egy időre kizárva a kommentelésből. Legyetek szívesek nem bosszantani egymást, hanyagolni a photoshop emlegetését. Köszi.
http://vicclap.hu/static/pic/photo/shopgirl.jpg
black..ez is egy értelmes hozzászólsá volt:))