mert ez egy torta, és tisztítószer formája van.... és T I S Z T A S Á G M Á N I Á S tortája.... érted?
Ú, ezzel engem vallatni lehetne.
A gyógytorta - "Minden baktériumot elpusztít.":D
Hú anyának most lesz a szülinapja..... =) megvan az ajándék
Oltás lenne ha Domestos ize lennee:D:D:D:D
érdekes a CS2-t leserialoztam...... szal enyit eről
Biztos jó lehet... Nekem nem kéne! Nem bírnám megenni... Tiszta szerencse, hogy nem vagyok tisztaságmániás...
a cyberrókát meg azért b@szogatjuk, mert úgy kezdett egy hozzászóllást, hogy "csak a hülyék kedvéért...", ez azért eléggé arogánsnak hat, azok után, hogy hülyeségeket írt, meg már kicsit idegesítő, hát ezért lett kicsit helyretéve! ennyi
Annyira bírom, amikor valaki kitalálja, hogy mit lehet egy lapon és mit nem (ki vagy te, hogy ezt eldöntsd már nem azért...) Ha nem tetszik akkor ne szóljak hozzá? Hát ne te mondd már meg légyszi, hogy mikor mihez lehet hozzászólni, és hogyan! Jah ki mondta neked, hogy ez nem minichat?? Vagy te eldöntötted, hogy ez nem az? az aminek használják...
Szép egy banda, az már biztos. Direkte regisztrációs üzemmódba kerültünk, hogy a bunkók ki legyenek szűrve, de még így is képesek vagytok veszekedni :S Akinek ami nem tetszik, ne szóljon hozzá, ez nem minichat ... a kép a lényeg.
miaf asz ér bas zogatjátok a szájberrokat???
Jólvan, azt hiszem jól kioktattátok CyberRókát. Kérdés, szüksége volt-e rá :PP