qwe, ftcsrac: igen, pár tizedmp alatt reagál rá egy idős ember is. Ez egy feltétlen reflex lesz, pl. megrémül, próbál kitérni a víz elől. És kb. vele egyidőben tudatosul is az öregnek, hogy mi is történik. De sztem még nem érte el a víz.
Bizony-bizony, hülye a gyerek, és dorka1996 néven írogat...
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ggggggggggggggggggggggggggggggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Csak mivel tudom h. ezt mennyire unják már az emberek...:) én is:D a kép jó.... amúgymeg... az északi sarkon van... a gyerek felment még '30 ban a tetőre és leöntött egy vödör vizet... 70 évvel később amikor ott ült nagypapa korában az unokája fogta a fagyott vízoszlopot meg a vödröt és lefényképeztették magukat...:P
na...akkor elárulom nektek, hogy a kép télen készült, csak eltakarították a havat,és kiültek napozni
de ha nem megrendezett, akkor jól elkapták a pillanatot
es a kovetkezo kep temaja : egy siro gyermek
1, hogy idősebb, ezért a reakciódideje hosszabb, meg ti egy tizedmp alatt reagálnátok is?
szerintetek ennyi idő alatt reagálhatna? gondolkozzatok már kicsit!
Ja,lehet,hogy csak megrendezett...
Vagy a nagyapa reakcióidejével van valami
de hat nem hallja?Meg szerintem mar kicsit elerte ot a viz,nem?
Összesen: 20
[1]