Szasztok!
Én nemtom, valószínűleg inkább a hátára ülnék és bemennék a városba a kupiba...
Hát megülni nem így kell, ezt tapasztalatból mondom, de ha mást akar vele csinálni, akkor nagyon jó úton jár.. bár ha egy sámli lenne alatta, akkor kényelmesebb lenne
Crimo: enni nem ehetnek a húsából, de egyes országokban kötelezhetik a férfit, hogy vegye feleségül
Csak hallottam róla, nem tudom, hogy ő volt-e. Alapból férfinak gondoltam, egy nő talán nem ennyire hülye.
mármint azt a nőt aki a macskájával játszadozott? hmmm. felvilágosítanálak, hogy az teljesen természetes
Emberek milyen betegek tudnak lenni.....
Múltkor állítólag a youtube-ra került ki egy barom, aki a macskájával "játszadozott". Fellógathatnák az ilyeneket.
Ja: Amiről én hallottam, az valahol Afrikában történt, hogy egy pasi rajtakapta a szomszédját, amint a kecskéjével "játszik", mármint azével aki rajtakapta. A vének tanácsa pedig kötelezte a szomszédot hogy vegye meg tőle a kecskét, és vegye feleségül..Az újságíróknak még annyit mondtak, hogy szégyenében elkullogott a kecskéjével, de amikor utoljára látták őket, még jól megvoltak..
Megértő házasság lehet, soha egy veszekedés....
Mintha egyszer lett volna egy videó, ahogy egy katona fel akart pattanni egy tevére. Amikor az készült, talán ezt is akkor fotózták. Jól elkapták. Vagy rajtakapták.
Araboknál ez nem para. Kivéve ha hím az állat. Akkor megölik. De aszt hiszem olyan törvény is van, h nem ehet vki abból az állat húsából, amit egyszer meghágott
Ezt megbízható forrásból tudod?Mert akkor ez elég...köhömm...perverz...vagy nem is tudom mit mondjak rá
hát igen kevés nő van a sivatagban
Hát valahogy én sem tudám, hogy hogy kell egy tevére felülni, de biztos, hogy nem így.
de hát rossz az aki rosszra gondol
Összesen: 12
[1]