figy ha felkenodik egy másik vonatra, akkor neki már nem mindegy?
Azzal egyetértek, hogy ez egy felelőtlen szórakozás, de nem értem másokat hogyan veszélyeztetne ezzel. Ha leeseik akkor meghal, talán észresem veszi senki a vonatból. A vonat biztonságát nem veszélyezteti. A saját életével meg azt csinál amit akar...
hát, majdnem...
milenne, ha a szembejövő vonat elé esne?
ráhajt a vonat, kisiklik, na, abból már lehet baj, nem is kicsi
monnyuk ha lenne egy gyerekem eszembe se jutna ilyen
mondjuk úgy veszélyezteti mások életét, hogy vannak olyan barmok, akik pl utánapróbálják, esetleg valakit annyira sokkol a látvány (élőben), hogy infarktust kap, vagy felkenődik egys szembejövő vonatra, és a vezető egy életre idegroncs lesz... az ilyet keményen büntetni kellene, akár beteg, akár nem...
visszaszívom. mégse halt meg. végignéztm a RIPortot
sajnos tényleg meghalt, ő 1 német csávó volt, még a SAT 1 ben is foglalkoztak a témával!
amúgy az csak mese, hogy meghalt...él, semmi baja
szerintem ez f@szság, ha halálos beteg valaki ha nem...
Nem csak neki eshet bántódása, ha valami nem úgy sül el, ahogy kéne! Ők is hulljanak vagy mi?
Szerintem is egy elmebeteg, felelőtlen szórakozás. A sok hülye már nem tudja, mivel hívja fel magára a figyelmet.
A halála néhány oldal szerint csak hoax. Íme egy videó, ami szerint él. Ez persze ugyanúgy lehet kamu, hiszen a tévében is csak a szenzáció számít. Az igazságot nem sokan tudhatják.
Ebben a videóban pont ez a lényeg, azért van az elején az idézet..lehet, hogy tényleg nem a vicclapra illik, és nem is helyes a "pont nevezés" ebben a helyzetben, de ötöst kap
Kár, hogy a srác meghalt, mert az a része nagyon nagy, ahogy "meglovagolja" a vonatot. A bliccelés leg magasabb foka.
Hülyén vannak itt az emotikonok, az előző akart lenni.
Szerintem ez egyáltalán nem a vicclapra való...
Összesen: 16
[1]