Lesznek meg vidik nyugalom! fel is rakjuk majd oket ne aggodjatok. 50 korul mar azert valoban nem ugy mukodnek az izuletek ahogy ez a nagykonyvben meg van irva!!! de probalkozunk!
Hallod Tuci.... jol nyomjátok!!!!!!csak igy tovább!még tegytek fel videokat!!!de ha 50-évesek vagytok akkor nem biztos h meg tudjátok csinálni!!vagy ugen?!ezen még gondolkoznom kell!....:):D
Koszike mindenkienek a kedves hozzaszolasokat. latom norbee nagy kedvenc lett.Mondtam en hogy jo lesz ez a video is.Megegyszer koszike.Es ha jol megfigyelitek a videot fotyesznek nincs alla!!!
Igen Ari az a fő :DDDDDDDDDDDD Jaja Adri magamra veszem :DDDDDD De vajon jogosan???????????????????? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát persze, hogy jogosan
na szóval azt akartam írni, hogy "kicsit magadra veszed a dícséretet, ezután jön csak a többi tag dícsérete!!:D széééép:) "
he-he... gonosz program.. addig nem engedett írni, míg ki nem jelentkeztem, aztán meg be.. rémes...
Viccelsz??????? Ez tök jóóóó.... Eddig is tudtam, hogy szuper vok:D Vagyis vagyunk :DDDDDDDDD
A legjobb barátnőmnek is megmutattam ezeket a videókat.. Tátott szájjal nézte őket!:DD és csak annyit mondott: "Megnézem, hogyha Te ilyet csinálsz...!":DDD ledöbbent arckifejezéssel:D szóval röviden Szuerek vagytok!:)
Hehe, köszönjük szépen ennek örülök látom már írtál is :D
regizek is.. sőt az oldalatok már a kedvencek listáján van:D
Igen imádok, de az külön olyan órákon van amikor nincs semmi fellépés vagy verseny egyébként komolyan veszem, de 10 edzésből 6on lazaság van...Van fórum a honlapunkon regisztrálj nyugodtan
Hát tudod nem semmi srác vagy Te!:D ahogy elnézem a videókat, meg a képeket.. imádsz bohóckodni azt látom!:) Szeged az jó hely.. mostmár lesz ismerős Majsán is:D na jó csak poénkodtam:) mondjuk jófej vagy, na mindegy megyek képeket nézegetni a honlapotokra:P
Hehe Én vagyok az a Norbeee akit a videón láttál igen :DDDDD messze van a város, de gyakran találkozunk távoli sportolókkal pl.: Győr, Cegléd, Orosháza, sőt Szegeden is vannak ismerőseink... Leginkább táncosokat ismerünk mivel mi magunk is táncosok vagyunk csak ez az akrobatika...
sosem tudok röviden fogalmazni, na mindegy..:)
Csak azt ne mond, hogy Te vagy az a Norbeee, akit a videókon láttam???:)) hú az csodás..:) Egyébbként köszi, hogy segítesz..:)) főleg Szeged érdekelne, mert oda mennék továbbtanulni:)) Egyébbként Kiskunmajsa, az a város ahol lakok..:) (Bács- megye) hát jó messze van a két véáros egymástól..:(( na mindegy.. majd eltévedek arra felé is..:D így is egé
Kösze Adriana.......Észbontó vok :D Hol laksz esetleg segíthetek egyesületet keresni vagy járhatsz az én edzéseimre is, ha a közelben laksz...Én Tatabányán lakok és az edzések is csak itt Komárom-Esztergom megyén belül vannak. Csóóók
Ja és ez a Norbeeee ezen a filmen.. észbontó srác!;) hát még ahogyan viselkedik..:DDD