VISZONT FITYESZ NAON TEHETSÉGES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
van msn-ed norbeeM????????????????????????????????????????
Köszi Melinda aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!www.highvoltagese.atw.hu ott találsz tök jó videókat de a legújabbakat MSN-be tod elkérni bármelyik tagunktól..A honlapon mindent megtalálsz
és azért a kedvencem mert amilyen hülyeséget csinál
Hi mindenki én uj vaok de nagyon sokszor nézem a filmeteket és a kedvencem belöle:NORBEEE
Először tanuld meg leírni azt amit akarsz rendesen és ha megnézed ennek köze nincs a capoeira-hoz ez sportakrobatika...Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy egy focista tud-e palánkra rúgni, de nem kell neked itt mindenki előtt reklámozni az eszedet bunk.ó Nah bye
ez mind szép és jó, de vajon kibírnátok-e egy rúgást egy moytai-ojstól vagy egy kyustól?
kedves Norbeee...tegnap melohelyen azt mondta nekem egy Litavn csaj hogy en mindig olyan sexi vagyok...szal vannak itt csajok am rendesen...csak ti lennetek itt.. Az ido itt inkabb szeles olyan pisigerjeszto!!!:) A 2005 os HV samplert elkuldtem a vicclapnak szal csak ido kerdese...lehet csinalok uj Tuci saplert is! jah es meg valami....Merry Xmas mindankinek
Igen esett, de nem volt akkora, hogy fürdesünk benne vkit és már el is olvadt..Hálistennek utálom a havat mert utána mindig latyak van:SSSSSSSSSS Fúúúúúúúúj
Nállotok eset már a hó?Mert nálunk már igen:))csak az a rossz benne,hogy mostanába gyakran szoktak megfürdetni a hóba a fiúk....:DD
Jah egyébként nincs semmi kül Kitty...csak holnap suli:(((((((( Nem csípem jövő hóban már vizsgaidőszak:((((((((((( Egy bnővel jobb lenne elviselni ezt a húzós időszakot, de képzelem Tucinak milyen rosszabb lehet ő még az ismerőseitől is messze van nem hogy a csajoktól...............Bár csak rá kell nézni olyan macsó mint ÉN:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Persze hogy lesz, de az ilyen HOme Video lesz rólam :DDDDDDDDDDDDD
Tök kircsi:)naon várom... Mizujjs veletek?:)) Puszka
Lesz új videó??? Remélem...kíváncsi vagyok...
lOVE KITTYKE KOSSZIKE. nEM SOKARA FELKERUL EGY UJJABB VIDEONK REMELEM :S Na azt is tessek majd megnezni!!! Csoki!
Szijjasztok!!! Naon naon fuuuullll lett a videó gratula:)csak így tovább:)) Puszantalak titeket:))
Szijjasztok!!! Naon naon fuuuullll lett a videó gratula:)csak így tovább:)) Puszantalak titeket:))