Na a sárga szobából csak az jut ki aki megtalálja a weblaphoz a kódot. Anno 1 éve megcsináltam és működött is, de mostanra az oldalt meg bezárták. http://takagism.fasco-csc.com/yellov_chamber.html
Három linket küldtem be, remélem nemsokára felkerülnek. 1. Perverz Szoba 2. Szökés a garázsból 3. Szökés a kozmetikai szalonból A harmadikért lehet hogy virtuális fojtogatást kapok, mert japánul van ^_^l
áhh...megvan :) könnyebb volt, mint gondoltam...ha kérleltek, megmondom a megoldást...de aki ügyes, az úgy is rájön.
oda kell betenni a lila kockákat, rövid meg hosszú jel, ez is morze, de nem tom milyen szót, vagy betűt kell beírni...most próbálkozom...
Hatalmas előrelépés!beüzemeled a mocin a lámpát. Ezt úgy lehet, hogy beteszed a kulcsot az indítóba. Így átlátsz az üvegen. Odaát van egy papír számokkal, ezt csak távcsővel lehet elolvasni. A számokat bepötyögöd a moci gombjain, ettől leold a kerékbilincs, alatta van a lila csip ami a távkapcsolóba téve kinyit egy új konzolt a kék ajtó mögött...
node mit kéne csinálni a távcsővel????
A morzés papírhoz csak annyit: abc sorrendben vannak rajta a jelek oszlopok szerint :) így egy kicsit könnyebb :)
geccosz nagyba csinálom fehérszobát már megvoltam addig hogy motoron lámpa nálam van a távcső tükör piros kockák eggyik kulcs aztán a fogó vagy mia rák amivel a mocira tesszük a cuccost meg a távirányitó meg a fesztővas nagyba csinálom forgolódtam a szobában mer nem jutotto eszembe semmi mit h tovább és akkor ott voltam hogy lácccik ablak kocsi ajtó me g fal nézelődők oszt a egyszer csak a fal mögül az ablak mögött egy ijen szellem csávesz vagy mi előbukkan meg eltüűtik de nem is gyorsan szívroh
Beküldtem a Zöld Szobát, legyen már egy önálló linkje.
zold szobaval kapcsolatos dolgokat nemtalaltam. Tud valaki segiteni. Ajapan ireasjelekkel mit kell csinalni?
Füles! Olvasd el a többi hozzászólást, le van írva minden :)
Heelo! Én még uj vagyok az ilyen kijutos játékokba és most a kék szobásal játszok és az lenne a kérdésem hogy tudna-e valaki segiteni mert elakadtam...:(
jaja, többször is mert sorrendben kell, úgyhogy a 2. oszloppal kezd, utána az 1. és megint a 2-es
ááááá betojt netem oszt csinálhatném ujra de maj holnap amugy a morzésnél hogy kell végig kell prószilni minde t ami a lapon van?
megvan a piros kocka a távirányítóba! a pólós plakát jobb alsó részén van, ahová a piros doboz van festve