Füles kinyuvadt attól, hogy megint elvesztette a farkát....
Füles, megvagy vagy szörnyethaltál a finálé-jelenettől?
A gyógyszeres dobozban lévő papíron vannak az írásjelek, tehát az "égett" papíron, ahogy jön, hogy 5,6,3,4,1,2, azt képzeledben tedd rá a gyógyszeres papírra, és így a számoknak megfelelően a z írásjeles kártyákat tedd a zöld dobókocka-lapra.
A papíron ami hajat elégettél, a dobókocka számíi vannak, vagyis ami a pokrócban van lap, arra a számoknak megfelelően kell felpakolni a japán írásjeles kártyákat, ekkor összeáll a doboz. A CD-t tedd a tokba, ezt tedd a polcra a füstölő mellé, gyújts meg egy füstölőt, és a hideg sört is tedd oda, majd kongasd meg azt az izét. A SÖR HIDEG LEGYEN.
Aha! Na akkor figyelj. A füstölőhöz kell egy ömgyújtó (mindjárt beugroma szobába én is, hogy pontosan tudjak segíteni) A vörös pokróc, ami a csontvázon volt, bent van a kelléktáradban. Ez hasítsd fel, van benne egy lap.
Na nézzük. El tudod mondani, mi az ami eddig megvan?
nem tudom mit kell csinálni a kinai jelekkel meg a képpel meg a füstölövel meg azzal a kis izével ami "zenél" ha ütöm...
AngelÁgi: enkeli666@vipmail.hu az MSNem, ha felveszel, küldök olyat, ami offline verzió, én most jutottam ki belőle.
a zöld szoba! viridian room! ebben megakadtam! nem tom mit kell csinálni.. :( azt az előbb irtam hogy miylen cuccaim vannak de itt megállt a tudomány:(
sajnos nem:( mi se tudtuk kinyitnia könyvet:( nem jöttünk rá mit kell:(
AngelÁgi! te vagy az én emberem!:) már sok mindenem van de 3 cuccom még hiányzik! a cd tok melletti a gyogyszeres doboz melletti és a képkeret melletti! továbbá nem tudom kinyitni az emlékkönyvet vagy mit meg nem tudom mit kell ott a polcokon csinálni... tudsz segíteni?
de én csinálom...fehéret meg zöldet
Hello! a zöld szobát senki se csinálja mert megakadtam és kellene egy kis segítség! ksözi
hello! a piros szobával játszok és már asszwem meg van mindenem már lejátszottam a videot (vagy mit) meg ott a széf is de nem tudom kinyitni azzal a koddal ami a cetlin meg van adva...
hát csak gondoltam felveszlek msnre..tudsz nekem ilyen játékokat mutatni segitenii:) nem eszlek meg:)(
VALAKI A MOCISBA nem tudja hogy kell a mocira megnézni a számokat??milyen nagyito??HOL VAN???
a kukát emeld fel és allatta vana gyujto..a gyjtovalégesd le a papirrola hajat..aztán égesd ki a papir..és kapsz egy dobokocka mintét....onnatntol én sem tudom
hogy kell eloszedni a gyujtot, es a kockan hogy jonnek a kinai jelek?!!!!