Vicces horoszkóp

2023. február 3.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2023. február 3

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Ön tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, ám nem szereti azokat, akiket nem kedvel, a közömbösek pedig egyenesen érdektelenek az Ön számára. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Bosszantó helyzetekbe kerülhet, hiszen azt tapasztalhatja, hogy kollegájának papagája folyamatosan molesztálja. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ha ön Hal, akkor bekapta a csalit. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha az osztálytalálkozóját a mecseki uránbányában tartják, fontolja meg azt is, hogy esetleg otthon marad. De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Nyissa meg szívét az igazi érzelmek felé: rúgjon fenékbe egy Fradi drukkert! Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön egyesek szerint kimondottan magas, míg mások szerint kifejezetten undorító csúszómászó. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Csak halasztgatja a dolgokat. Ezért mindig csak segélyeken fog tengődni, és semmit sem ér az élete. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De sose feledkezzen meg róla, hogy a százlábúnak száz lába van, mégsem botlik meg. Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Ha váratlanul kap a villamoson egy pofont, ne reklamáljon, a lehetséges válasz benne van a keddi telehold-Plútó kvadrát jeleiben. Lehet, hogy egész személyiségét sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá teszi ez a kapcsolat. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Vigyázzon, a mai nap nem alkalmas arra, hogy főnökének elmondja, mitől dugult el a férfi WC!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő A Nap-Proxima Centauri együttállás miatt ma komoly esélye van rá, bliccelésen kapják a nyilvános WC-ben. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Törődjön többet egész- és feleségével. A következő napokban a Corona Borealis kifényesedik. Menjen gyorsan fogorvoshoz, mert kilyukadt a foga. De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Növesszen álbajuszt!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó