Vicces horoszkóp

2024. április 21.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2024. április 21

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Ön roppant eredeti: imádja a széles karimájú kalapot és hozzá a rózsaszín nyuszimamuszt. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: Rúgjon fenékbe az utcán egy járőröző rendőrt!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Beszéd közben hajlamos a nyáladzásra és köpködésre. Csütörtök délután a Szaturnusz-Mars oppozíció hatására mérhetetlenül bebüdösödik a cipője. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Olvasson gyakran horoszkópot, mert az értelmes időtöltés!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. A csúcsot azért fogja elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult önbe. Öné a legmocskosabb jegy az egész zodiákusban. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De jól jegyezze meg: a sánta embert hamarabb utoléri a kutya. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. Gyorsan rápirít másokra, türelmetlen és megveti az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem ért, mint hogy kiborítson mindenkit a környezetében. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Hamarosan válaszúthoz ér: haladjon tovább, forduljon vissza, vagy álljon meg. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ma egy nagyon régi ismerősének fog eszébe jutni, hogy hálistennek már nagyon régen nem látta. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Növesszen álbajuszt!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Ön konzervatív és fél a kockázattól. Alapvetően ön egy értéktelen, ügyeskedő kis trágyakupac. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Keresi azokat a lehetőségeket, ahol énségét valamilyen módon hangsúlyozhatja, ám vannak pillanatok, amikor szeretne elvonulni a többiek elől. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Ha valaki az mondja Önnek: Baphomet!, akkor mondja neki, hogy: Egészségére!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Ha az orientáltsága nagyon objektum központú, gondolkozzon a pályamódosításon! De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Fordítson nagyobb figyelmet a horoszkópjára, mert nehéz helyzetbe kerülhet egy feltartóztathatatlanul közelgő APEH-vizsgálat során. De ha Ön Ikrek, akkor melyik az igazi? Tipp: ha melege van, akkor bírja rá az illetőt a hetero életmódra!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön alapvetően egy szuboriginális típus, aki gyakran kondoleál és reflexből interveniál. Ön kedveli a kifinomult formákat, a szertartásosságot, az ünnepies külsőségeket, életigenlése és életszeretete egy öngyilkos terroristát is elbizonytalanítana. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. Ma semmiképpen se próbáljon lazacbefőttet csinálni, nincs még itt az ideje. De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó