Vicces horoszkóp

2022. augusztus 14.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2022. augusztus 14

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Ön úttörő típus és a legtöbb emberről azt gondolja, hogy köcsög. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Telihold hajnalán, hétfőn vágjon le egy fűzfavesszőt, és tegye vízbe, hogy kizöldüljön, mert egy asztrológiai babona szerint ezzel egy hónapig elkerülik a BKV-ellenőrök. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Lásson a nyúlon túl!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Önnek bulldogtermészete van és rengeteget dolgozik - a legtöbb ember azt gondolja önről, hogy egy csökönyös, makacs seggfej. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Nagyon jó alkalom a hónap első fele arra, hogy a még függőben lévő ügyeket elintézze, a második pedig arra, hogy újakba fogjon. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne feledje: a vak is azt mondta! Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák A Hold-Neptunusz együttállás feloldja a Mars-Nap-Jupiter feszült kapcsolatát, vigyázzon, mert most felszínre törhet az Önben rotyogó láva. Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Legnagyobb sajnálatára, nem sikerül felvennie a kapcsolatot valakivel. Lehet, hogy a Hold és a Neptunusz gátolja, de az is lehet, hogy a Nap és Plútó vagy a Tatuin, ezért próbálkozzon újra. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Vásároljon mosómedvét!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Tipp: Jól jegyezze meg: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a naturálhoroszkóp szerint az anyajegy. Méghozzá jó nagy, a bal lapockája alatt. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. A mai nap rosszul kezdődött, azonnal keresse fel szellemgyógyászát, szellemgyógyszerészét, és reparáltassa auráját. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Rá fog jönni: a középső Pilaszter csúcsán nyílik a Nyíl ösvénye!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Olyan akár a higany, ha kell gyors, ha kell lassú, de mindenképpen mozog. Törődjön többet egész- és feleségével. A buszmegállóban találkozik egy káromkodó páfránnyal vagy egy vízililiommal, akiktől az ősi asztrológia szerint kiváló tanácsokat kaphat. De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Ne bámulja állandóan az orra hegyén ülő szemölcsöt, kevesebben gondolják majd magáról, hogy a szeme sem áll jól. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Tipp: Igyon sört, mert a sör folyékony kenyér!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Önnél sosem érvényesül az általános omnibusz-hatás, gondolkozzon el ezen. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Szorgos munkát tartogatnak a következő napok, s az eredmény, bár lassan érik be, de annál tartósabb lesz. De sose árulja el senkinek: a rendőrök intelligensek és a Föld banán alakú. Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Rendkívül csekély a befolyása a barátaira, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatását. Kisebbrendűségtől szenved, pedig nem kellene. Ön tényleg kisebbrendű. Törődjön többet egész- és feleségével. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Az egész napi munka után terpeszkedjen el a legkényelmesebb fotelében, és nézze meg a Mónika-show maratont DVD-ről. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ha Ön Rák, akkor vissza az egész! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Hiába próbálja eltitkolni önmaga elől is, Önnek a hóna alatt van egy nagy szemölcs. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. Ne lepődjön meg: a szombati Hold-Vénusz szextil szerint Ön egy két lábon járó padlizsán. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De jól vésse az eszébe: Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőtték. Tipp: Szokjon le a feneke vakargatásáról!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó