Vicces horoszkóp

2022. szeptember 28.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2022. szeptember 28

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Érdemes kihasználnia a bolygók kedvező hatását, most ugyanis a Merkúr, a Nap és az Uránusz is segítheti abban, hogy növelje az önbizalmát, bár a Szaturnusz egy kissé bezavar. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne örüljön, mert a vigyorgó ember fejéről könnyen leütik a sapkát! Feltétlen várja ki, hogy a Pleróma ragyogásából leváljon az Ogdoász és létrejöjjön a Kozmosz birodalma!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Egyszer túl nagy, máskor nagyon kicsi az önbizalma, erre hamarosan egy munkahelyi konfliktus fogja ráébreszteni, hacsak nem ez a horoszkóp. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Önnek mindig titkos vágya volt, hogy teáskannával tülköljön a ködben. Engedjen a vágynak, de kerülje el a vasúti kereszteződéseket, mert a vonatfütty erősebb. A következő hetekben azonban a Vénusz kedvező háttérsugárzása érvényesül, hatására erősödik a fogzománc. De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Ruhatárában többnyire egyszerű zoknit találunk, ezek vagy fehérek, vagy karakteres színűek, a pöttyöset, barnafoltosat ki nem állhatja. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön a "művész-típus" - mert nem tud megbírkózni a valósággal. Ha férfi, szinte biztosan homokos, ha nő, biztos leszbi. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A napokban összeütközésbe kerül a táltoskirállyal. Üsse le a fejéről a kalapot, és mormolja el háromszor azt, hogy: „Homok a szélben”. Csak így menekülhet. De óvakodjon a törpéktől! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Az Ursa Minor mancsa fenyegetően int Ön felé: vigyázzon, mert kilyukadt a karmája. Teliholdkor, mikor a Horologium elüti az éjfélt, Taurus hátulról megtámadja Virgót, Lacerta pedig bekúszik Fornaxba. Aludjon bundabugyiban. Ha két rossz közül kell választania, akkor válassza azt, amelyik nem rossz! De ne feledje: ha most jól érzi magát, el fog múlni. Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Ön együttérző és megértő mások problémáival kapcsolatban, s ettől igazi balfék palimadár... Álmodozó típus, aki vadul fantáziál, mihelyt a rekordösszegű lottónyeremény elköltési lehetőségére terelődik a szó. A hétfői telihold olyan váratlan eseményeket jelez, melyek először meglepőnek tűnnek, aztán mégse. Ezen a héten rengeteg sör és holdfény kell Önnek, a sumér kultúrák szerint ugyanis egyik olyan, mint a másik. De különösen jó ötlet lehet a horoszkópszerkesztés, amely levezeti az energiáit. Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Az Ön jegyében született nők nagyon nőiesek, nincs bajszuk sem, míg a férfiak eléggé férfiasak, de semmiképp sem nevezhetők nőiesnek. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ám gondoljon arra, hogy rá is faraghat! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Az Ön jegye a pénzügyi horoszkóp szerint a bankjegy. Mégis aprópénzre váltotta a tehetségét. Mostanában fullasztónak érzi maga körül a légkört, mert nyakára tekeredett a csakrája. Fejezze ki természetszeretét azzal, hogy örökbe fogad egy csattanó maszlagot! Ha az autókereskedésben #ff0000 színű autót kér, sürgősen menjen szabadságra! De ne feledje: ha valami könnyűnek látszik, akkor fogós. Ha valami fogósnak látszik, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Az Ön jellemének alapvonása, hogy kedveli a kellemes dolgokat, nem szereti viszont a kellemetlenségeket. Ön roppant egyedi ízléssel rendelkezik, amit igyekszik rákényszeríteni háziállataira is. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De figyeljen oda, ha azt hallja, hogy a sors ujja fog önre mutatni, mert sajnos a középső ujja lesz. Ha fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Csodálatos ember Ön, mindenre nyitott, ám vannak kivételes esetek, amikor nem. Szereti a kalandos dolgokat, a változatosságot, de nem veti meg a nyugalmat és a változatlanságot sem. Előző éjszaka talányos álmot látott, amelyre maga sem emlékszik, de biztos lehet benne, hogy nemsokára történni fog valami. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De tudja meg, aki a következő négy dolgon töpreng, nem érdemli meg, hogy a világra jött: mi van fent, mi alant, mi előbb, és mi utóbb! Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön jó szívű, szeretetre méltó lény, aki mindig ügyel arra, hogy nyilvánosan ne kínozza a szomszéd macskáját. A hangulata olyan változékony, akár a Hold: van úgy, hogy jókedvű, van úgy, hogy rossz, de az is előfordulhat, hogy egyik se. A mai jógagyakorlatok végzése közben kínosan ügyeljen arra, hogy a Szíriusz fénye kilencszer csavarodik, mire a Földre ér. El ne szédüljön. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Törődjön többet egészségével!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó