sasszemű
(tudom mekkora táv az a 46km. Ha én letekernék 46km-t és plusszba még 7-et, eljutnék Brassóba. És ez csak síkság. Van elképzelésem, hogy 2 hegycsúcs megmászása esetén még plusszba mekkora erőt kell kifejteni. Ezért írtam, hogy nem semmi.
)
Bátor (most lemértem egész pontyosan.
46720 métert, 2:42:41 alatt, amiben bennevan két hegycsúcs megmászása köztük KT, de lefelé szembeszél volt, úgyhogy a max-om csak 63,1 kmph)
angyal (na az jó lesz mert már rég lazulhatnál
így meg mászhatok fel aztán jó ha vasárnapra felérek
)
Gosz loszáva Gzsonnudpal (tibeti történet író)
labirintus (tegnap megkerestem egy videót itt a vicclapon és a hozzászólások számánál -1 -et írt. Nagyon érdekes volt. Írtam egy hozzászólást és a hozzászólások száma 0 lett.
Válójában 7 hozzászólás van. Utánakereshettek: 'baseball játékos robot')
okosan. hümmm mostbajban ga gyok bebasztam a fejem, aztán nézek hülyén...... Annyira bevertem. még most is gondolkozk....
Jó,hogy itt vagy újra de azért a sok" kellemetlenségért"gondolom kárpótolt a sok látni való és élmény
omaha beach hat nekem nics jo reggelt
nem tudok aludni meg az amerikai idő zóna szerint megyek
Béni Gepárd : az ut nem volt ojan retenetesen rosz de amszterdamban majdnem elaluttam a magyar gépen voltam nyugott meg igazán fáradt ott voltak csak jó kaják és (jólkinéző utaskisérők
)az amcsi gépen aki utaskisérő volt és nő az vagy öreg volt vagy néger v pedig férfi kb 60 % az amerikai gépen férfi volt szánalmas nekünk uraknak mindent egybe véve jó ujra ithon lenn
cigány o h az a jó édes anyukat ( ithon vagyok végre már csak átt kell álnom erre az idő zónára
mamma délben ébrettem
)
nyeretlen
Sadow: Most rohadt szarul érzem magam. Még szerencse, hogy én decemberben tartom a névnapomat, addigra talán elmúlik... De azért köszönöm, aranyos vagy.
nikkel-kellemetlen-lencse-cserél-élőlény-lényegtelen-lencsefőzelék-ékszer-szervezet-zetko-kocsi-csinos-nosztalgia-giantik-ikarus-rusztikus-usa-sarok-okol-oliver-versel-elnéz-nézelődő-dőlésszög-szögellik-iker-kerek-rekesz-kész
...mert valaki úgyis folytatja ezt a szóláncot (ma utazom haza. jó nyaralás volt
, sajnos hamar eltelt ez a 10 nap
)
bélyegalbum (mert akut időhiányos megbetegedésem van - gyilkolászni pedig csak irl szoktam
)
Selly, a mi lobogónkat fényes szelek fújják.....Selly, az van arra írva éljen a szabadság.
Megyek, lemosom a lószagot, és jövök!
Báliruha (Hát, olyan 45 percig szokott tartani, most oylan 55 perc volt, mert a vésés miatt ugye többször kellett átmosnom. De miért érdekel?
Neked is kell hosszú haj?
)
szódavíz (mondjuk én sem annyira a reggeli zuhi miatt
jut eszembe mennyi ideig tartott a hajmosás?
)
orvostechnika (ha már itt járunk a témánál egész szépen nő már a kis csontim (Emberi test titkais !! ) már csak a vékonybele , a ball kézfeje + a ball lábának az alsó része tök jó 1-ébként rohat sok mindent meg lehet tudni belőle ami a gyilkoláshoz kell ! pl.: hol helyezkednek el a létfontosságu szervek - meg hasonlók
!
véradó (Nekem nagyon jó kis vérem van(0+), irigy sem vagyok, szívesen adok, csak rá kell szánnom magam, mert már lassan 1 éve nem adtam. )
lóvé (Én még három hónapig nem adhatok. Meg lehet, hogy az én AB+-omra nincs is akkora szükségük
)
Ringló (Jóregelt. Arra keltem, hogy felhívtak, hogy kell a vérem, mennyek vért adni. Ha valaki tud, mennyen el.
)
rozmaring (Jóreggelt!
a mostani érzést semmi nem tudja fölülmúlni
a csalódottság keveredik az örömmel
aszittem, hogy 10-ig aludtam, de örülök, mert nem vagyok álmos
viszont csalódtam, hogy ilyen f ¤ s az időérzékem
)
Lánc,lánc Eszter lánc..... (énekelgetünk,énekelgetünk én meg görcsöljek,hogy mit találjak ki tralalala,nahát)
Lusta (Érdekes, de lehet, hogy igazad van. Holnap megyek csajozni, majd megmaszíroztatom magam.
)
válóper (Kántortalanítja a kántoros román falvakat.Vagy tanítja a kántorokat. Vagy kántorul tanítja a kántorul nemtudókat.) Amúgy Jó reggelt Mindenki!
(vagy fél percig néztem döbbenten a monitort és azon gondolkodtam, mit csinálhat egy kántortalanító - úgy érzem, rámférne még néhány órányi alvás
)
terepjáró
(Nem. Az úgy volt, hogy a fiam fociedzőjét Dászkál A.-nak hívják, és szerintem ez egy olyan hülye név, hogy kiváncsi voltam, jelent-e valamit. Én lepődtem meg legjobban, hogy igen.
)
zikória( hajjajjj, ez nem pászol) ( Tesó, ezeknek nem egy tea kéne, hanem egy kálmuska, asszem)
László (Miért nem hívod meg a csajokat egy teára, ahhelyett, hogy itt izélgeted őket neten?
<Van jó tea-receptem, ha kell.
> )
Kisbence (Á, nem, ez csak a regem.
De még eszek, mert ma szinte semmit nem tápoltam, viszont két órát maszíroztak.
)
barter ( Üzleti forma, persze, hogy tudok pofázhi a melóról, addig, míg találok egy balekot, aki elvégzi... Ha nem, akkor jön a csináldmagad akció)
ácskapocs ( gizda tyúkok vagytok a félagyú barátnődddel együtt---- Látnátok kálmuskát, vany hogy félnapig csak pofázik a melóról.......
észnélküli ( A lovatok pusztuljon el, más hajtja az igát véres verejtékkel, ti meg nyaraltok