tensilium (majdnem olyan, mint a konsilium, amúgy meg Jucukumucku, menjél te a pi..csába!
Lérovom bűneim...Hazudok. Igazad van, nem egy vicclapon kéne, hanem mindenhol... Ennnek a mocskos országnak (nem véletlenül nem írtam nemzetet) most már lassan el kéne jutni addig, hogy vannak felelősök. És, bizony, azokat felelősségre kell vonni........
Antall József(hogydögölnemegakurvanénikéjét, igaz, hogy már meghalt...)Ez a genya meg a bandája baszta szét ezt az országot...
litográfia (kőre írás, elég hülyén hangzik)JUCUS: A raplit meg te műveled, magas szinten...
senki sem mondta, hogy nem számít az ékezet. (de csalhatsz, ha nem jut eszedbe másképp szó, ezt jelöljük így: cs
Főzzünk, főzzünk kalamászt,
míg a gazda hazamász.
Majd megfőzünk kalamász,
ha a gazda hazamász. (népköltés)
bableves (nekem8, ennyire megijedtél??? Pedig egy virtuális ségen billentés azééé nem egy nagy cucc...)
tékozol
(AC/DC: Most láttam először, bele se néztem, a rúna köveket raktam keresőbe, ennyi. Mér, mi a baj vele?)
tolyásrántotta
(de legalább ugyanarra gondoltatok
)
hegesztőpisztoly
(kockaaa, azért tettem gonosz vigyort az ominózus hozzászólásomhoz, mert én is így gondolom, persze hogy az az izgalmas, de azért valljuk be, lye-vel elég kevés szavunk kezdődik...)
ripacs (nekem meg ez tetszik, olyan szavakat találni, amik az előző hülye végződésével kezdődnek - minél nehezebb, annál jobb)
Mata Hari ( kockaaaaa, nem a jelentését nem tudom, hanem szavakat kezdeni hülye végződéssel. A "lis' nem hülye. Meg én sem - bár az utóbbival ok, lehet vitatkozni.)
Concorde (Juckó: köszi. Észrevettem, hogy megelőztek, csak azt a szót nem láttam sehol, amire írtam
)
Mert megelőztek, kitöröltem a szót(rasszizmus) és újat írtam. Te viszont a törlés előtt reagáltad le.
NevemTeve: Igen, ma ünnepi menüt kapott.
(Lazacos macskakaját, ami a kedvence, most meg itt nyalja a seggét mellettem...
)
gótikus építészet (kicsit összekavarodtam: mire is írtam én korábban? hogy jön ez oda? össze is kavarodott a böngészőm 
)
lószerszám (az, hogy kocka, nem a wowot jelenti, meg nem is a hozzáértést, hanem a gép előtt töltött időt...)
nonstop (solymosidani, nagyon kicsike fiúcska vagy te ehhez...) (valaki törölje már ki az okvetetlenkedését)
R. Enciklopédia (Révay)
(Bocs, Tevécske, javítom a vers első sorát, talán így érthetőbb:
Ámulatba ejtesz! Neved: Teve,
táncodban mégis a szenvedély heve!)
lyómadár
(Pákónak az eddigi legjobb megszólalása. De Vágó is érdekes: oda fekteti az energiát, ahova teljesen reménytelen....)
mássalhangzó (ez az úúú állomás szenzációs, majd leestem a székről. Különben én is próbáltam már négert tanítani az ű hangra, éppúgy nem sikerült, mint Vágónak...)
veszedelem (a fogyókúrámra mindenféle sütike. De mit tegyek, ha szereti a banda?
- almásrétest is szeretjük. küldesz?)
kedves (Mindenkire rájött az almapusztítás? Én délután almásrétest sütök
. Kedden csináltam, csütörtök délutánra egy darab sem volt, pedig dupla adag készült. Ma azthiszem, triplázok.
)
sültcsirke
(azon tegnap túlestem, most erőt gyűjtök az almáspite-készítéshez nagyüzemi méretekben)
dzsakuzi
(atyaisten, hogy néz ki így leírva, de ez van. Már majdnem olyan jó, mint a Dzsenifer)