Vókány (én pedig még nem feküdtem le...
)
lángostészta (te most kekeckezz. Tudod, hoghy egy kialvatlan, rendkivül fáradt manuszkával kell vállalni a párharcot) Mész te a p...ba
langyosvíz (A szűzlányok miatt volt.
. És ne legyél biztos benne, hogy ez volt az utolsó.
)
hontalan (a vak hugod volt az egyetlen ember a bandában, akit nem káromoltam... Ez a lökött liba hajnali faszom tudja mikor, ((amikor éppen 77 szüzlányről álmodoztam)) megcsörghet, hogy jó reggelt) ASZITTEM MEGÖLÖM!!!!
olyan fáradt vagyok... /hnap adják férjhez a bnőm, nekem 200 db kókuszgolyó, 3 gyümölcstorta, lagzi terem, meg templom /és önmagam
/ díszítése, terítés, és egy kis pincérkedés jutott erre a hétvégére
jeee... /
Nyakcsigolya (Jobb reggelt... Meghalt Michael Jackson... Nem vagyok nagy rajongója de a zeneipar egyik meghatározó alakja volt... Rest in peace)
nyalóka
(Lehet, hogy igazad van, akkor ezért mondhatta reggel, hogy jöjjön rá a rohadás a fülemre?
Mindegy, ezt nem hagyhattam ki, megérdemelte. Tegnap ő keltett fel hajnali fél 8-kor.
)
Najóóóreggelt, hétalvók!
(2:50-kor keltem, gondoltam, ha én nem alszok, más se tegye, ezért felhívtam Kálmuskát. Úgy vette fel a telefont: "hogy rohaggyon..." Szerintetek haragszik rám? 

)
Gésa (További szép napot, megyek aludni.
)
nyöszörgés (derűseb ébredezős, meg mindenféle madárcsiviteléstől hangos szép reggelt mindenkinek!
)
ablak, kar, rab, bal, lap, pali, illat, terasz, szex, xilofon, nos, sajt,
teringettét, de irigyellek...
(Mostanában így alakul a péntekem. 2:50-kor ébresztő, 4-re bent kell lennem. Mintavétel a labornak, meló, délután levezetésként egy ki kereskedelem 17h-ig.
Csak az első pár perc a szar, mikor megszólal a telefonom, azt se tudom, merre fussak, lassan nem merek nyitott ablaknál aludni.
De ki lehet bírni.)
fatális (nem egy tömeggyártmány. nincsen benne címke, és egy tökéletesített román hegedű. gyönyörű hangja van
)
cafat (áhá szóval minőségi? ezzel mindent el lehet adni
"Minőségi WC-kefe mindössze 10 ezer forint darabja!")
Jaltai konferencia (úristenem mi kerül annyiba egy hegedűn? A dobszettem is csak egy 70es lesz majd ha megveszem)
nyafog ( nekem jóéccaka lesz 
bár még lehet kiugrok thermál strandra hát igen vidék for life )
rókaluk (SaAjt, a legjobb a lambéria lett vna,
mert nem az vt az előző szó, h: galam
)
egy kis nyelvújítás sosem árt
egyébként most már így teljesen mindegy...egész jó kis szó: galam 
lakókocsi (Jóóóreggelt Mindenki!
)
Bendy: Nem az utolsó betűvel, hanem az utolsó szótaggal kell folytatni.
potencia (Én most megyek sorbanállni pár órát...középiskolai beíratkozás anyucinak, mivel a gyermek ma reggel eltávozott táborba.)
Gestapo (Részleges siker?
Én már csücsültem egy nagy kört az okmányirodában. Lakcímkártya, személyi...
)
tálalva (most végülis amit akartam átnéztem, aztán utána majd alszok is... csak el ne aludjak még vizsga közben...
)
falfirka (gondolom kövi szó kaki v kaka lesz de mind1....
)