Lehet, hogy csak tudatalatt (nem) látom :P Na, majd megkérdezem nővéremet! :D
tudod mi a poén? ezt a kérdést leginkább egy pszihologustudja megválaszolni:P (szerintem) amugy nekem rohattul de tetcett:P
bár már mindegyiket ismertem, de mindig megnézem őket, érdekesek... :) arra lennék kíváncsi, hogy a körben villogó zöld pontnak mi a biológiai/fizikai magyarázata
Kenguru: erőteljesen hasonlít az újkori keresztény Krisztus-ábrázolásokra. Te kire ismertél benne?
Miből gondoljátok, hogy az utolsó képen Krisztust látjátok? Egyébként nagyon jó!
Pislogj sokat egymás után és látni fogod ahogy eltünik...talán rémálmod sem lesz.
AZ utolsó nagyon durva! Csak sajnos én eljátszottam vagy 10-szer egymás után és mostmár mindenhol Krisztus van! Szerintem nagyon durva rémálmom lesz ma este.
AZ utolsó nagyon durva! Csak sajnos én eljátszottam vagy 10-szer egymás után és mostmár mindenhol Krisztus van! Szerintem nagyon durva rémálmom lesz ma este.
NevemTeve, köszi...:DD Ennyi azt hiszem kell!
Ez 22,22 %-os perverzióra vall ;-)
a zárojelben én nem igy irtam, az akar lenni h plusz-minusz 2-3 év. A delfinekből csak 7et találok..:$:(
Teve:DDD! A legutolsót még nagyon kis koromban láttam először (kb 10 éve, -2-3 év) egy papiron! Azota sosem láttam, kerestem, nem találtam sehol, de meséltem sok embernek és nem hitték...tessék :DDD
Óvodás lányom nem látta a delfineket, viszont látta a nénit és a bácsit. Most akkor neki perverz gondolatai vannak? Mivé lesz így a mai ifjúság! :-D